Розглянуто Адмінус накидує 2 виговора СБУ без пояснення причини і без діючих ****************************новувань.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Кві 2025
Дописи
1
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Аскольд Логвіненко
2. Нікнейм адміністратора: Tim kom
3. Суть скарги: нерегламентовий вердикт у ситуациї з скарги на гос організацію. Дана людина що стоїть на администраторі, точніше модераторі по слідкуючої фракції СБУ тільки що дала безпримусову дію видати мені 2 виговори за порушення уставу МВС. По перше хочу звернути вашу увагу, він ніяк не питався зв'язатися зі мною коли на мене поступила скарга від громадянки яку ми оперативно та згідно з правил процесуального затримання посадили, він почав разбирати скаргу тільки з нею без моєї присутності, також я йому писав у телеграмі щоб він проглянув мій відеоматеріал того затримання, але він ігнорував мене навіть у ЛС форумі також даний чоловічок нічого не розписав у вердикті які саме уставні норми ми порушили, і не закріпив тайми цих порушень на ютубі куди виклалось це відео, ми маємо таку ситуацію що він з високого (Хріну) не хотів адекватно розглянути цю скаргу і видав зараз моєму напарнику попередження та спілковану бесіду (хоча він також нічого не порушив). і надає зараз мені 2 виговору без ніяких обстанвин. Також коли я йому написав у телеграмі даби він пояснив що саме я порушив (Людина не пробиваєма і почала мене душити за мою спілковану мову з нею даби я вів себе адекватніше, але нічого з того де саме виявилось моє порушення.) Дуже гарний админчик у нас. (також згідно з моїм пояснюванням некомпететності данного адміністратора зайдіть у скарги де на гос структури, де він видає вердикт навіть без моєї присутності і де на демнострації ми зробили усе правильно згідно з правилами затримання громадянки.)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
photo_2026-01-13_15-10-24.jpg

5. Дата порушення: 13.01.26

Вкладення

• Screenshot_90.png
    Screenshot_90.png
    32.4 Кб · Перегляди: 64

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Вам покарання було видано правомірно.
Ви також порушували швидкісний режим та створили аварійну ситуацію.

У такому випадку з громадянкою ви могли відіграти RP-ситуацію, наприклад ДТП, однак цього зроблено не було.
Також ваш напарник порушив PG, вилетівши з лобового скла та повернувшись назад так, ніби нічого не сталося.
Крім того, ваше спілкування є неадекватним, про що вам також було зазначено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі