Розглянуто Адміністратор ввів в оману — прошу пояснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
335
Реакції
248
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Ведмідь
  2. Особистий нікнейм:Адам Хомс
  3. Суть скарги:
    Добрий день, шановна адміністраціє!
    Хочу повідомити про ситуацію, яка мене неприємно вразила. Я викликав адміністратора Нікіту Карпенка та написав у чат "Карпенко ТП". Після цього адміністратор Кирило Ведмідь відповів, що Нікіта Карпенко не перебуває в мережі.
    Однак коли я натиснув Tab і переглянув список лідерів, я побачив, що Нікіта Карпенко в грі та займає посаду Генерала ЗСУ. Це виглядає як навмисне введення в оману з боку адміністрації.
    Я вважаю, що гравці мають право на чесне й об’єктивне ставлення, а подібна поведінка шкодить довірі до адміністрації сервера. Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів. Також буду вдячний за будь-яку форму компенсації, якщо буде встановлено факт порушення.​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:25.05.2025

Реєстрування
23 Тра 2025
Дописи
40
Реакції
31
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Кирило Ведмідь
  2. Особистий нікнейм:Адам Хомс
  3. Суть скарги:
    Добрий день, шановна адміністраціє!
    Хочу повідомити про ситуацію, яка мене неприємно вразила. Я викликав адміністратора Нікіту Карпенка та написав у чат "Карпенко ТП". Після цього адміністратор Кирило Ведмідь відповів, що Нікіта Карпенко не перебуває в мережі.
    Однак коли я натиснув Tab і переглянув список лідерів, я побачив, що Нікіта Карпенко в грі та займає посаду Генерала ЗСУ. Це виглядає як навмисне введення в оману з боку адміністрації.
    Я вважаю, що гравці мають право на чесне й об’єктивне ставлення, а подібна поведінка шкодить довірі до адміністрації сервера. Прошу розглянути цю ситуацію та вжити відповідних заходів. Також буду вдячний за будь-яку форму компенсації, якщо буде встановлено факт порушення.​
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:25.05.2025
…………🤣

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Коли адміністратор зайнятий, він може не відповідати на репорт, та попросити іншу адміністрацію вирішити проблему.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі