Відмовлено Адміністратор не виконав повністю своєї роботи

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

pobarabanu03

Новий гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Крутов
  2. Особистий нікнейм: Микола Петров
  3. Суть скарги: не правильно выдал покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-1054-Микола-Петров-dm-in-gz.117749/ а так же скриншот
  5. Дата походження: 04.01.2014
    Добридень! Я не згоден з покаранням і адміністратора Ярослав Крутов не правильно видав покарання на відео чітко видно що він провокує мене зупиняється переді мною а потім ні куди не тікає і стоїть спеціально дражнить мене ми перетиналися раніше і я запам'ятав даного діловика я повинен був помститися плюс я стріляв не в зеленці я вийшов з неї і він теж він був на дорозі а що він назад побіг туди це його треба карати на скільки я розумію в зеленій зоні не можна завдати шкоди це раз другий даний гравець сам порушив правила чому він формі державних організацій ходить купує на ринку товар якщо він при виконанні він не має права а якщо він закінчив чому він не перевдягся я вважаю це теж дуже грубе порушення він провокує цим гравців і не має право перебувати в таких місцях в робочий час це два і третє я на новій карті вперше потрапив у деморган може десь я помилився щодо зеленої зони і не так зрозумів все тому що карта нова але вперше садити грака на новій карті в деморган на 3 години це занадто прошу переглянути моє покарання введу нових подій, які я вказав вище, я обґрунтував свою точку зору з правильної сторони тому що за правилами проекту чого не зробив даний адміністратор прошу випустити мене з деморгану або компенсувати мій час тому що я переходжу насолодиться грою а не дивитися в чотири стіни три години і так само покарати адміністратора для того щоб він виконував свої обов'язки краще і розбирався повністю в ситуації і якщо порушили два гравці так карати двох а не одного дякую з Поваги Микола Петрович. На скрине прошло время изначально было три часа

Вкладення

• photo_2024-01-04_11-05-48.jpg
    photo_2024-01-04_11-05-48.jpg
    450.1 Кб · Перегляди: 59
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі