Jony Pups
[Leader IMMORTAL]
- Реєстрування
- 11 Бер 2023
- Дописи
- 134
- Реакції
- 129
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Адміністрація неоф
- Особистий нікнейм: Джоні Пупс
- Суть скарги: Була битва за картель по перше списки гравців ніхто не провіряв ГС неоф просто поставив лайки під кожним списком і все, тим самим допустив всіх гравців на битву, ну це таке, коли в спілкуванні 02 (розділ клани) адміна запитали коли капт на що адмін відповідає я сповіщу сьогодні (час 19:16) коли вже запущенна реєстрація, наступне під час капта зайшли гравці з 1 рівнем (чітери) і вбивали всіх тим самим недаючи нашій команді пройти далі (з адмінів ніхто за каптом не слідкував) наші гравці писали в репорт що на капті чітери тим самим затримуючи свій час на капті. Прохання розібратися з ситуацією на битві на провести перегравання битви. Тепре хочу висловити декілька слів про ГС неоф: Даний адміністратор займаючи посаду ГС Неоф: нерозуміє елементарних речей що таке капт і тому подібне (це звичайно моє припущення тільки) просто капт проходить 1 раз на 2тижня і він будучи на посаді ГС неоф міг би приділити більшу увагу цій події, таке враження що він просто нерозуміє що це таке в житті неоф організацій, ну принаймі він міг би попросити свого заступника проконтролювати але його також ніде не було видно. Я розумію що даний адмін можливо не був в кланах і він просто незнає що це все таке. Але кожен із кланів як мінімум витрачає також і свій час і свої кошти, а кошти немалі 12 людей + заміна потрібно забезпечити бронижелетами, засобами лікування, зброєю, а на це потрібно досить великі затрати 12 людей по 10 бронижилетів це 120 бронікі а це більше шести міліонів нерахуючи зброю та засоби лікування. Тому прохання розібратися з ситуацією та провести бесіду з адмістрацією щоб серйозніше відносились до подібних подій в житті неоф.
дане повідомлення вже видалено адміном.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: