Розглянуто Адміністрація Неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Адміністрація неоф
  2. Особистий нікнейм: Джоні Пупс
  3. Суть скарги: Була битва за картель по перше списки гравців ніхто не провіряв ГС неоф просто поставив лайки під кожним списком і все, тим самим допустив всіх гравців на битву, ну це таке, коли в спілкуванні 02 (розділ клани) адміна запитали коли капт на що адмін відповідає я сповіщу сьогодні (час 19:16) коли вже запущенна реєстрація, наступне під час капта зайшли гравці з 1 рівнем (чітери) і вбивали всіх тим самим недаючи нашій команді пройти далі (з адмінів ніхто за каптом не слідкував) наші гравці писали в репорт що на капті чітери тим самим затримуючи свій час на капті. Прохання розібратися з ситуацією на битві на провести перегравання битви. Тепре хочу висловити декілька слів про ГС неоф: Даний адміністратор займаючи посаду ГС Неоф: нерозуміє елементарних речей що таке капт і тому подібне (це звичайно моє припущення тільки) просто капт проходить 1 раз на 2тижня і він будучи на посаді ГС неоф міг би приділити більшу увагу цій події, таке враження що він просто нерозуміє що це таке в житті неоф організацій, ну принаймі він міг би попросити свого заступника проконтролювати але його також ніде не було видно. Я розумію що даний адмін можливо не був в кланах і він просто незнає що це все таке. Але кожен із кланів як мінімум витрачає також і свій час і свої кошти, а кошти немалі 12 людей + заміна потрібно забезпечити бронижелетами, засобами лікування, зброєю, а на це потрібно досить великі затрати 12 людей по 10 бронижилетів це 120 бронікі а це більше шести міліонів нерахуючи зброю та засоби лікування. Тому прохання розібратися з ситуацією та провести бесіду з адмістрацією щоб серйозніше відносились до подібних подій в житті неоф.
    1705603602697.png

дане повідомлення вже видалено адміном.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Шановний Адміністратор Іван Громов також треба перевірити весь склад 19вбс який виходив на капт може хтось із них виходив на чітах які не замітні адміністрацією і лише видно через фрапс так званий відеодоказ тобто цим хочу сказати треба перевірити всі фрапси учасників 19вбс які виходили на капт

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, битва за картель завтра буде перезапущено та списки будуть перевірені.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі