Розглянуто Адміністрація || для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколь Зернова

Поважний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
106
Реакції
121
Бали
48
Нікнейм адміністратора: вся адміністрація, яка бачила дану ситуацію у віп чаті з самого початку та ніяким чином не зреагувала
Особистий нікнейм: Ніколь Зернова
Суть скарги: Без будь-якої агресії пояснила гравцю 56411 актуальний ринок колонки(він дуже сильно флудив, що шукає колонку за 1.4кк) - у відповідь отримала неадекватний прояв сексизму(23:30:35), який мене обурює та не є покараним зі сторони адміністрації. Я це проігнорувала, але гравець не заспокоївся та продовжив провокувати мене(23:32:35). Не розумію, чому він не отримав ніякого покарання, оскільки дану ситуацію бачили адміністратори, в особливості Владосік Шелбі, який замість того, щоб видати гравцю покарання, просто кинув свою рекламу в чат(23:31:35).

Зреагував лише адміністратор Нікіта Демідов, попросивши спілкуватися адекватніше. Проте я не впевнена, чи бачив він ситуацію з самого початку, де 56411 першим проявив сексизм, а потім - агресію з провокацією, оскільки на той момент в чаті вже було достатньо повідомлень.

Прошу видати гравцю 56411 максимальне покарання за сексизм + провокацію, а з адміністрацією провести бесіду.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1721777337052.png

Дата походження: 22.07.24

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі