- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,994
- Реакції
- 1,197
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора:
Адміністрація 01 серверу
2. Мій нікнейм:
Іван Блащина
3. Суть скарги:
Граючи тривалий час на вашому проєкті, я ще не зустрічав настільки неорганізованої та, вибачте за слово, некомпетентної адміністрації, як на 01 сервері. Поясню детальніше, чому я дійшов до такого висновку:
3.1. Порушення при видачі покарання
13.08.2025 я отримав бан терміном на 10 днів за нешанобливе ставлення до адміністрації. Відповідно до логіки, бан мав завершитися 24.08.2025.
Однак, коли я 20 серпня зайшов переглянути статус бана для подачі апеляції, я побачив зовсім іншу картину: бан був перевиданий до 13.09.2025, уже з формулюванням "за образу адміністрації".
Проблема в тому, що:
- 16–17 серпня я заходив у гру і бан залишався у попередньому вигляді.
- Жодних нових порушень я не вчиняв.
- Перевиданий бан — це рішення адміністратора Тео Саймона, яке, на мою думку, не відповідає правилам адміністрації. Якщо є порушення — покарання має видаватися одразу, а не через декілька днів.
3.2. Низький рівень реагування та комунікації з боку адміністрації
Складається враження, що адміністрація 01 серверу просто не зацікавлена в діалозі з гравцями:
- Відповіді на репорти надходять із запізненням у 4–5 хвилин.
- Особисті повідомлення часто ігноруються або відповідаються "аби було".
- Розгляд скарг — поверхневий, без детального аналізу ситуації.
- Деякі адміністратори не орієнтуються в базових поняттях, таких як багоюз розсинхрону, PG чи умови видачі опору.
- При цьому ГА/ЗГА взагалі не реагують на подібні випадки, складається враження, що їм просто байдуже.
Не всі адміністратори працюють так — винятками можна вважати:
Євгеній Макрен (Він же Макракен), Діана Мітчелл, Анна Соколовська та Андрій Косик — з ними приємно мати справу, бо вони дійсно виконують свої обов’язки.
3.3. Конкретні приклади поведінки адміністрації
I. Тео Саймон:
Після незрозумілого перевидання бана я написав адміну в ЛС, пояснив ситуацію, запросив у голосовий канал — у відповідь почув:
"Якось не цікаво..."
Вважаю це абсолютно неприпустимою реакцією адміністратора. Наступного дня знову написав — ігнор.
II. Міша Ведмідь:
Також написав у ЛС — пообіцяв "розібратись і глянути", після чого — повна тиша та ігнор.
III. Володя Мельник:
Повний ігнор з самого початку (можливо, технічні проблеми, але факт є фактом).
Зважаючи на все вищезазначене, не дивно, що гравці 01 серверу втрачають довіру та повагу до адміністрації. Складається враження, що деякі адміністратори не зацікавлені в підтримці гравців, а тільки формально "відпрацьовують" час.
Маю надію, що цю скаргу розгляне не просто ГА/ЗГА, а особисто Олег Галицький, і зверне увагу на критичну ситуацію в роботі адміністрації 01 серверу.
4. Докази видачі покарання:
(тут прикріпіть скріншоти / відео відповідно до правил форуму)
5. Дата інциденту:
21.08.2025