Відмовлено Адмін посадив ніза що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лют 2025
Дописи
13
Реакції
5
Бали
6
суть скарги:Адмін посадив за DM, В МЕНЕ Є ДОКАЗИ ЩО ПО НАМ(Я ПРАЦІВНИК ПОЛІЦІЇ) ВІДКРИВАЛИ ВОГОНЬ БЕЗ ПРИЧИНИ І МИ ВІДКРИЛИВАЛИ ПОНИМ ВІДПОВІДНИЙ ВОГОНЬ,ПАНЕ Олена Сноу(наче так) каже що ми не маємо відкривати відповідний вогонь.нас в нпу вчили якщо по нам відкривають вогонь то ми маємо теж повне право відкрити вогонь.(вогнепальнею зброєю) і по ітогу мене посадили на 2 години за дм( і моїх колег)
мій нікнейм:Тимур Сарібеков(мої колеги-Назар Гайдук і Льоха Горобчик)
причина дм і гз
4 докази того що по нам перші відкривали вогонь
нікнейм адміна (Олена Сноу)
5 доказ видачі покарання я требую щоб мене випустили і аббо щоб вона не була адміном або з нею як мінімум поговорили
дякую!

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, в зелених зонах заборонено вести перестрілки, навіть якщо вогонь відкрито у відповідь. Ознайомтесь детальніше з правилом 6.2.1 із загальних правил UKRAINE GTA, після чого питань у вас не виникне і Ви, на майбутнє, будете знати, що робити у таких випадках.

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Адміністратор видав покарання вірно. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі