Відмовлено Адмін розглянув та прийняв неправильно подану скаргу!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Звонко

ЕКС-Премʼєр-Міністр | Західної України
Реєстрування
4 Вер 2025
Дописи
40
Реакції
25
Бали
23
Доброго дня ,хочу подати скаргу на адміністратора .
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
  2. Особистий нікнейм: Андрій Звонко
  3. Суть скарги:Адміністратор розглянув та прийняв скаргу від гравця (Учиха Мадара) в якій він неправильно написав нік-нейм поршушника а саме допустивши помилку в ньому ,але постраждав гравець (я) з нік-неймом по факту іншим, та отримав покарання а саме -деморган 100 хвилин .щоб побачити помилку в поданні скарги на нік неймі Андрій Звонко там буду показано останню скаргу За Дм , тобто постраждалий неправильно написав нік -нейм порушника в подачі на скаргу ,Та АДМІНІСТРАТОР ПРИЙНЯВ РІШЕННЯ ВСЕРІВНО НАДАТИ ПОКАРАННЯ НА НЕПРАВИЛЬНО НАПИСАНИЙ НІК ГРАВЦЯ!!!
  4. Доказ видачі покарання все на скрінах /доказах нижче
  5. Дата походження: все не скрінах /доказах.!
  6. ПРОШУ РОЗʼЯСНЕННЯ ВІД АДМІНІСТРАТОРА (ПОРУШНИКА)
  7. Дякую.!
Зображення що мене покарали не можу (пише великий обсяг зображення) але чітко видно на діях адміна що покарано було гравця по факту з іншим ніком (різні ніки в скаргах і в остаточному вердикті адміністратора )
Бан дали на 100 хв - (Андрій Звонко )
!!!

Вкладення

• IMG_3026.png
    IMG_3026.png
    1.6 Mб · Перегляди: 27
  • IMG_3025.png
    IMG_3025.png
    269.4 Кб · Перегляди: 29

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Гравця з нікнеймом Андрій Звонок - не існує, автор скарги допустився помилки, але для розгляду та на видачу покарання це ніяким чином не впливає. Окрім того, адміністратор переглядає докази порушення в скаргах на яких видно нікнейми, айді гравців, які порушили. За даним адміністратором порушень не виявлено.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі