На розгляді Адресовано Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Шелбі

by/A.Shelby
Реєстрування
16 Січ 2024
Дописи
141
Реакції
56
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Антон Шелбі
2. Нікнейм адміністратора: Надін Арквейл, Конор Стоун
3. Суть скарги: Доброго дня пане Олег. Звертаюся до Вас, оскільки попередні мої звернення згідно ієрархії до КА та ГА не дали бажаного результату. Їхні відповіді є демагогією та в моїх очах, дискредитували себе.
Зокрема, Надін Арквейл - підтримує рішення адміністраторів, які відповідали на мій репорт - надати мені відписку, замість реальної допомоги, та виправдовує це новими вимогами та регламентами. Хоча, як би в дійсності, вона переглянула мій репорт, то побачила б, що я пояснив ситуацію лаконічно, але з суттю проблеми. Я розумію, що панночці ніколи розбиратися у ситуації та замислюватися над реальним прокращенням стану справ, за записуваннями Тік-Токів під російські пісні. Але посада КА передбачає колосальну відповідальність не лише навчити нових адміністраторів, а й координувати та контролювати роботу діючих. Однак, я так розумію, що вона керується принципом - якщо воно працює, то не треба лізти.
Конор Стоун під час розгляду моєї скарги на неналежне реагування КА, взагалі проявив тотальну байдужість, некомпетентність і поверхневість.
1. Його цитата "Дійсно, система репорту має обмеження — повідомлення не може перевищувати 70 символів, а між зверненнями є КД. Водночас це не позбавляло вас можливості попросити адміністратора телепортуватися до вас для отримання більш детальної інформації про ситуацію." демонструє те, що він навіть не намагався розібратися у ситуації, оскільки мною тоді було подано 3 репорти - в першому я описав ситуацію, а коли мені почали надходити відписки "Опишіть детальніше проблему", я надіслав репорти "Кіріл Філіпенко ТП до мене" та "Максим Дуля телепортуйтеся до мене". На ці репорти так само отримав відписки.
2. Цитата "Також зазначу, що описана вами ситуація не є багом гри. Отримання травми внаслідок взаємодії з іншим потягом є особливістю ігрової системи. Відповідно до RP-процесу, після отримання травми чи хвороби ви мали звернутися до лікаря для її лікування, саме тому адміністрація надала вам відповідну рекомендацію." - демонструє взагалі не розуміння поняття "РП", оскільки в принципі, локомотив не може проїхати крізь інший в реальності. Крім того, виконуючи завдання "перевірка гальм" після натискання кнопки "Alt" та затиснувши кнопку "е" персонаж не може ні рухатися ні бачити навколишню обстановку.
3. Цитата "Твердження про те, що адміністрація «фармила репорти», є вашим суб’єктивним припущенням і не підтверджується жодними доказами." - не відповідає дійсності, оскільки моє твердження грунтується на однакових, безкорисних відповідях багатьох адміністраторів на мої 3 репорти.
Враховуючи вищевикладене, вимушений звертатися до Вас для втручання у ситуацію, що склалася. Я так розумію, що серед адміністрації до рівня ГА наразі діє правило "рука руку миє". Розумію, що є певна проблематика з кадрами, ГА часто міняються, є деякі адміністратори які перебувають на посадах по кілька років і можливо вже втомилися, є молоді та недосвідчені, але ж адміністрація функціонує не лише з метою роздачі покарань, а для допомоги гравцям також. Для мене не є великою проблемою, те що я звернувся до платного лікаря через хворобу яка виникла не РП шляхом. Насправді, глибоко обурює саме відношення адміністрації до пересічних гравців. Ті самі КА чи ГА могли просто відповісти на скаргу, щось по типу "З адміністраторами буде проведено бесіду" і питання було би вичерпано, однак навіть в такій ситуації, вони демонструють не бажання щось змінювати і поліпшувати у своїй роботі.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-КА.418853/post-1657571 https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.419343/post-1659562
5. Дата порушення: 05.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі