Схвалено Айси Сато // Злив особистої інформації (Фотографії)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Уільям Уілліс

rᴘᴀждᴀнин миᴘᴀ
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
33
Реакції
47
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Айси Сато
2. Особистий нікнейм: Уільям Уілліс
3. Клан порушника: Sakura
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Toxic
5. Суть скарги: Для загального спілкування кланів, був зроблений Discord сервер під назвою "All Famq/Clans Ukraine GTA". Дуже часто в спілкуванні у цьому Discord сервері відбуваються сварки між кланами, тому що, тут це можна робити майже без обмежень в сварці. 30.03.2024 в мене була невелика сварка з лідером клану "Sakura" - Айси Сато. У тривалості сварки було розповсюдження моєї особистої фотографії гравцем "Айси Сато", яка на той момент не була у вільному доступі. Айси Сато почав скидувати мою фотографію в спілкування діскорду, що являється розповсюдженням особистої інформації. Хочу зазначити, що від мене злива його інформації нічого не починалось. Хоча цей Discord канал, не є офіціальним діскордом "Ukraine GTA", проте, я вважаю, що це не є дуже пристойно для лідера клану зливати особисту інформацію
6. Докази (скріншот/відео): Злив фотографії . На самому відео матеріалі, саме моє лице замазане, для меньшого розповсюдження. На всяк випадок, оригінал присутній

7. Дата порушення: 30.03.2024

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,522
Реакції
3,098
Бали
253
Доброго дня!
Всі події відбувались в неофіційному ресурсі гри, який не регулюються правилами нашого проєкту.
Але форумний акаунт гравця буде перманентно заблоковано за злиття особистих фото

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі