Відмовлено Акопов Арсеній//BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Каптер ПОтужний

Новий гравець
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
Дитинство:
Фото:

IMG_3271.jpeg

Акопов Арсеній, 24 роки, народився у місті Харків. Мій батько Акопов Сергей теж народився у Харкові, а мати Акопова Рая з Дніпра, і ми живемо у Дніпрі. Мій батько працював у поліції і хотів продовжувати сімейну традицію в поліції. Мати була вчителькою і було мало часу на мене. Батько також не мав багато часу. Коли я закінчив дошкільний заклад, я більшість часу проводив на вулиці. Але коли прийшов час ходити до школи, мені довелося скоротити прогулянки і проводити менше часу на вулиці. Школа була однією з найгірших переживань у моєму житті. Злі вчителі, тривалі уроки, багато контрольних робіт, багато домашніх завдань. Школа не залишала мені часу на особисте життя.

1700645866732.png

Юність:
18- ти річний Арсеній після лікування в лікарні почав вести дорослий образ жизні. Після лікування Арсеній заборонено було в живати енергетики, солодощі та газированні напитки . Арсеній почав проводити дуже багато часу для вивчаня правил для того щоб ступити в НПУ Д . Друзі Арсенія теж хотіли ступити в академію НПУ але в них не получалось тому що вони нічого не знали . Арсеній все таки вступив а НПУ Д та почав працювати в НПУ Дніпра. Арсеній продовжував свої кроки далі. Но одного разу в Арсенія померла мати Акопова Рая. Після сметрі матері Арсеній почав випивати дуже сильно, і почав вживати наркотичні засоби. Арсеній не реагував на прохання друзів і це продовжувалось дуже довго. Друзям все набридло і так не коли Арсеній візмется за голову вони кинули його. Арсеній почувши від них такі слова пішов в великий запой. Після такого Арсеній почав брати взятки і не тільки.

1700647306842.png

Доросле життя:
Пригальмована системою, яка не завжди була на його боці, та обмежена можливостями впливу на справедливість, Арсеній відчув на собі тиск системи. Його спроби боротьби зі злочинністю залишались невдалими, а колеги, які вибрали чесний шлях, не рідко опинялися жертвами системи. Ці реалії переконали Арсенія, що безперспективно боротися за правосуддя та порядок, тож він вирішив обрати інший шлях. Втративши віру в чесність та систему, він почав використовувати корупційні шляхи як інструмент виживання в безжальному світі поліцейської корупції. З плином часу Арсеній став вправним майстром використання своєї посади для особистого збагачення та забезпечення родини. Його взятки стали не лише засобом виживання, але і способом впливу в області, де закон і порядок відіграють лише видиму роль.
1700647363416.png

Теперішній час:
Данилові 28 років, він прийшов знову служити у відділі НАВС він був інструктором постійно отримує нові погони за відмінну, активну службу, має вагу серед товаришів по службі. Звичайно ж через свого брата Артема йому доводиться мати якийсь зв'язок з кримінальним світом. Також Арсеній не забуває свою стару стратегію щодо підкидання наркотиків, але поки що більше він її не використав. Але незважаючи на все це, Арсеній все-таки виконує основний обов'язок, і його часто хвалить начальство, не знаючи що він робить

Вкладення

• 1700647006963.png
    1700647006963.png
    96.1 Кб · Перегляди: 52
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі