Розглянуто Активний Адміністратор Кирило Джонов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Кирило Джонов
  2. Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
  3. Суть скарги:
    1. Видалив машину на сльоті за Порушення правил ловлі майна 1.7, не згідний з даними діями Кирила Джонова.
    В правилі 1.7, є 2 примітки в яких прописано, що автівка перекрила мітку, або дуже близько знаходиться біля натовпу людей(мітки). або не дає/перешкоджає проходу до мітки. Фото де стояла автівка, моя автівка ніяким чином не перешкоджала/не давала проходу гравцям до мітки, також на мою думку, я не дуже близько знаходився біля гравців, та ніяким чином не заважав їм.

2. Активний Адміністратор Кирило Джонов відкинув на респавн за порушення правил ловлі майна 1.12, тобто стояти на мітці, але на мому доказі видно, що я навіть близько не стояв біля мітки. Додатковий фрапс - також додаю фрапс, на якому чітко чути як я Alt+Tab на форум глянути пункт 1.7, та по цьому фрапсі можна зрозуміти, що я не відходив з цього місця.
    Також готовий пройти до діскорду/телеграму для уточнення питань.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В суть скарги.
  5. Дата походження: 04.01.2025

Останнє редагування модератором:

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,339
Реакції
452
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Почнімо з першого:
1. Видалив машину на сльоті за Порушення правил ловлі майна 1.7, не згідний з даними діями Кирила Джонова.
В правилі 1.7, є 2 примітки в яких прописано, що автівка перекрила мітку, або дуже близько знаходиться біля натовпу людей(мітки). або не дає/перешкоджає проходу до мітки. Фото де стояла автівка, моя автівка ніяким чином не перешкоджала/не давала проходу гравцям до мітки, також на мою думку, я не дуже близько знаходився біля гравців, та ніяким чином не заважав їм.​
Навіть на вашому фотодоказі видно як ваше авто стоїть занадто близько до гравців!
Що порушує правило ловлі майна:
1.7. Заборонено залишати особистий / орендований транспорт біля нерухомості (якщо нерухомість не має огорож). | Деморган 80 та де спавн автомобіля.
Примітка 1: перекриття міток, автомобіль знаходиться дуже близько до натовпу людей (мітки), заїзд виконаний на мітку купівлі нерухомості, перекриття входу.

Перейдімо до другого:
2. Активний Адміністратор Кирило Джонов відкинув на респавн за порушення правил ловлі майна 1.12, тобто стояти на мітці, але на мому доказі видно, що я навіть близько не стояв біля мітки. Додатковий фрапс - також додаю фрапс, на якому чітко чути як я Alt+Tab на форум глянути пункт 1.7, та по цьому фрапсі можна зрозуміти, що я не відходив з цього місця.​
Перед цим я просив вас відійти від проходу щоб звільнити його.
На що ви мене проігнорували порушивши правило ловлі майна:
1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин

Очікуйте вердикту ГА / ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав докази де видно, як ваше авто заважає, з його рішенням згоден.

З приводу /resp з адміністратором буде проведено бесіду, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі