Марина Добра ?
Активний
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 20
- Реакції
- 33
- Бали
- 16
1. Нікнейм гравця : Акізава Чорний
2. Особистий нікнейм : Марінка Превосходная
3. Суть скарги : Бажаю здоров"я ! Сьогодні ( 21.11.23 ) , мене затримав співробітник СБУ м.Дніпра без причини , видав декілька розшуків та зкинув в КПЗ ( не прочитавши міранди , не показавши посвідчення ). На той час , я не бачила шо мене затримують , відходила , прийшла через дві хвилинки , а мені вже видають розшуки. Прошу видати покарання гравцю.
тайм коди :
00:00 - затримання
01:30 - 02:10 , людина старається відіграти РП , але , дуже погано виходть (
03:08 - видання розшуку без причини
04:06 - посадив в КПЗ без причини .
А також , я не розумію , шо робив гравець Соня Няшка ( 110270 ) , з нами в машині під час самомого затримання без причини , це вважається порушенням статутту?
4. Докази (скріншот/відео) : чізас
5. Дата порушення : 21.11.23
2. Особистий нікнейм : Марінка Превосходная
3. Суть скарги : Бажаю здоров"я ! Сьогодні ( 21.11.23 ) , мене затримав співробітник СБУ м.Дніпра без причини , видав декілька розшуків та зкинув в КПЗ ( не прочитавши міранди , не показавши посвідчення ). На той час , я не бачила шо мене затримують , відходила , прийшла через дві хвилинки , а мені вже видають розшуки. Прошу видати покарання гравцю.
тайм коди :
00:00 - затримання
01:30 - 02:10 , людина старається відіграти РП , але , дуже погано виходть (
03:08 - видання розшуку без причини
04:06 - посадив в КПЗ без причини .
А також , я не розумію , шо робив гравець Соня Няшка ( 110270 ) , з нами в машині під час самомого затримання без причини , це вважається порушенням статутту?
4. Докази (скріншот/відео) : чізас
5. Дата порушення : 21.11.23
Останнє редагування модератором: