Зачинено Алан Хефнер//Слив клана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
526
Бали
113
1. Нікнейм гравця:Алан Хефнер

2. Особистий нікнейм:Ілля Котовський

3. Клан порушника: PropriaTerra

4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому:ч не в клані.

5. Суть скарги:

Злив клану покликав своїх типів до нього в клан і в перший же день я закинув 750k+, щоб розблокувати бафи, ми активно набирали людей і самі. теж працювали на цехах він після інвенту він кикнув всіх навіть з дискорду який я робив і він нахабно закупив собі м4 на 50кк общака! і просто нас ігнорував, ми хотіли його знайти але він спробував втекти і поміняв нікнейі на *Алан Бублик* якщо я не помиляюся то айді *2756*
коли ми його зустріли то він сказав що клан помер та насміхався над нами. Данна особа дала нам компенсацію в розмірі 1.5кк з договором що ми не будемо заливати жб но данна особа просто нас використовувала прошу дати маленьку копменсацію за мій час...
дуже прошу вас улюблена адміністрація ми внесли час у цей клан покарайте цю особу
чекніть по логах

6. Особисті докази (скриншот/відео): немає (прошу подивитися по логам)

7. Дата порушення:05.15.2023

Makeev Xefner

Козак
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
61
Реакції
6
Бали
11
изображение_viber_2023-05-17_12-42-15.jpg
изображение_viber_2023-05-17_12-42-15.jpg
изображение_viber_2023-05-17_12-42-16.jpg
изображение_viber_2023-05-17_12-42-17.jpg
изображение_viber_2023-05-17_12-42-17.jpg

Makeev Xefner

Козак
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
61
Реакції
6
Бали
11
я тебе оружие давал и искал я сам людей ті ничего не сделал только добавил своих друзей и сам ті как модер только давал зп людям и все оружие ті получал всегда когда ті у меня просил потом вы начались сориться в клане я этого не хотел что бы вы сорились ты зачем своему другу все сказал твои намерение когда общак будет 100кк его слить спасибо передай своему другу что сказал мне что ты хочешь сделать с моим кланом

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
443
Реакції
526
Бали
113
я тебе оружие давал и искал я сам людей ті ничего не сделал только добавил своих друзей и сам ті как модер только давал зп людям и все оружие ті получал всегда когда ті у меня просил потом вы начались сориться в клане я этого не хотел что бы вы сорились ты зачем своему другу все сказал твои намерение когда общак будет 100кк его слить спасибо передай своему другу что сказал мне что ты хочешь сделать с моим кланом
да я согласен что ты дал нам деньги но ты нас использывал!!!!!

Makeev Xefner

Козак
Реєстрування
13 Гру 2022
Дописи
61
Реакції
6
Бали
11
я узнал что ты хочешь слить общак мне что надо тебя в клане держать и ждать пока мой общак станит 0

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Розглянувши скаргу. Лідер клану може витрачати общак без дозволу своїх замів та розганяти весь состав клану.
По друге Лідер клану вас не заставляв кидати гроші в общак клану ви зробили це самовільно.
По третє Лідер клану не повинен повертати гроші гравцям які закинули в нього гроші.

ЗАЧИНЕНО !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі