Відмовлено Александрє Нiрванський | 7.34 Навмисний злив фракції| Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
870
Реакції
1,574
Бали
111
Вік
26
  1. Нікнейм лідера/заступника: Александрє Нiрванський
  2. Особистий нікнейм: Дмитрій Ланько
  3. Суть скарги: Вітаю шановний Головний Адміністратор Олег Романович подаю скаргу на лідера Верховної Ради України Александрє Нiрванського. Данний лідер навмисно зливає організацію Національна Поліція м.Дніпра. Надаю відповідні аргументи та докази знизу.
    1. Розмова в Discord: Іноді я заходжу в відкритий канал на офіційному Discord серверу 04 "Спілкування" в розділі Верховній Раді. Нещодавно я зайшов та включив фрапс та почав чути такі слова від Президента України. Мер м.Дніпра питає "А навіщо ми їдемо до НПУ Д?" Президент відповідає " Їб### їх будемо" також Президент України каже що дуже любить НПУ Д та через це він так часто їздить до них. Це вже є особистою неприязню та зливом.
    1.
    2.
    3.
    4.
    2. Постійні перевірки: Я як активний гравець данного сервера завжди сижу на форумі і я побачив що Заступник Генерального Прокурора України робить перевірку НПУ Д. Після цього я захожу в розділ запрос перевірок та бачу що Президент сам дав їм дозвіл. Також сьогодні я побачив як Радник Президента України Павло Макиха робить постанову про призначення ЩЕ ОДНОЇ перевірки. Не багато 2 перевірки за один тиждень? Чи вони не ознайомлені з правилами проведенення перевірок. Зауважу що окрім НПУ Д вони ні до кого не їздять та не роблять перевірки.
    3. Знятта з посади Полковника НПУ м.Дніпра: Знову ж Національна Поліція м.Дніпра) Почнемо з того що 27.04.2024 я заходжу на форум в розділ Верховної Ради та Укази Президента України та бачу Указ №7 про пониження в звані працівників НПУ м.Дніпра. Я розумію що згідно правилам лідера Президент має право на це але на це повинні бути вагомі причини. Але причина була вказана така "недбале ставлення до своєї посади" не запросивши ніякі звіти він бере та понижає в званні. Хоча данні Полковники знаходились у неактиві через вагомі причини.
    4. Хочу зауважити те що це не являється зливом від мене тому що якщо я бачу порушення правил проекту я маю повне право написати скаргу на гравця. Скарга виключно для Головного Адміністратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У тексті
  5. Дата походження: 09.05.2024

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Скарга подана від третього лиця розгляду не підлягає!
Та якщо ви продовжете писати подібні скарги отримаєте покарання Злив особового складу адміністрації/лідера - /pban 14-31
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі