Розглянуто Александр Волков | порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
Форма скарги: Працівник НПУ під час робочої зміни користувався власним транспортом в своїх цілях!
Ваш нікнейм: Іван Орлов
Нікнейм гравця: Александр Волков
Дата порушення: 2022,10,07
Опишіть ситуацію: Я Іван Орлов Під час виконання рейсу "Дальнобійнику АТБ " Проїжавши біля СТО м Дніпра побачив порушення статуту працівника НПУ м Дніпра а саме пункту 6.14 Співробітникові Поліції забороняється їздити на особистому транспортному засобі! коли попросив працівника НПУ Александра Волкова не порушувати правила статуту, на що він мені відповів в мене зламалась машина хотя СТО стоїть біля віділення поліції у 10 метрів , "ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ" на в яку різницю в часі я проїжав біля СТО а він так і далі стояв біля СТО без ніяких змін! Заздалегіть дякую за увагу!
Скріншот/відео від свого обличчя:

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 13
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
28
Бали
21
Форма скарги: Працівник НПУ під час робочої зміни користувався власним транспортом в своїх цілях!
Опишіть ситуацію: Я Іван Орлов Під час виконання рейсу "Дальнобійнику АТБ " Проїжавши біля СТО м Дніпра побачив порушення статуту працівника НПУ м Дніпра а саме пункту 6.14 Співробітникові Поліції забороняється їздити на особистому транспортному засобі! коли попросив працівника НПУ Александра Волкова не порушувати правила статуту, на що він мені відповів в мене зламалась машина хотя СТО стоїть біля віділення поліції у 10 метрів , "ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ" на в яку різницю в часі я проїжав біля СТО а він так і далі стояв біля СТО без ніяких змін! Заздалегіть дякую за увагу!
Ви шо реально парни решили их потопить?

Роман Заєць ❄️

Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
586
Реакції
285
Бали
83
Адреса
Вінниця
Фіга се ти в 2 години ночі граєш)

Реєстрування
18 Вер 2022
Дописи
15
Реакції
5
Бали
3
мені дуже цікаво коли почнуть розгладати справу?

Максим Крендільок

01 | Центральна Україна.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
254
Реакції
70
Бали
33
Вітаю
Гравець Александр Волков отримає догану за порушення статуту
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі