Розглянуто Александр Залужний #191664/Виписав не за що розшук/Хочу відео доказ свого затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,147
Бали
153
  1. Нікнейм гравця:Александр Залужний #191664
  2. Особистий нікнейм:Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги:На відео цього немає але розказую повну історію я їхав на мотоциклі заїхав до входу в ГУНПУ Д випадково сбив поліцейского і вибачився, потім я відїхав стати в афк прихожу і бачю що поліцейский на мене направив тайзер і приїхав на Краз Спартан якщо її можна брати на БП або на якісь оперції з захватом, потім він одів на мене кайданки і посадив у машину потім я включив камеру коли ми підїхали до ГУНПУ Д і він мене привів в КПЗ почав виписувати штраф навмисна їзда по узбіччю але звідки він міг знати що це було навмисна їзда якщо я просто случайно заїхав до входу в ГУНПУ Д потім я почав його запитувати чого він мені не зачитав міранду і не запитав чи зрозумілі мені права але потім він стверджував що він мені це говорив, бо я б хотів собі адвоката але він в мене не запитав потім він мені с нічого почав погрожуватии що він зараз випишить розшук и виписав мені розшук напад на цивильно якщо я навіть ні на кого не нападав і в мене не було державного розшука. Я хочу щоб його покарали тому що він просто так виписав розшук и погрожував розшуком.
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:21.08.2024

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
Переношу скаргу у відповідний розділ

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
211
Бали
103
Вітаю, шановний гравець!
Надаю вам 12 години щоб надати відеозапис повної ситуації
На розгляді

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
211
Бали
103
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець
Александр Залужний 191664 отримує догану за порушення процесуального кодексу та за не правомірне використання службового транспорту.

Розгляуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі