Олег Дубровський
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Лис 2025
- Дописи
- 104
- Реакції
- 46
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм:
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Алекс Громов [242420]
3. Суть скарги:
Переподаю скаргу Заново перекріплюю вже повний доказ відео
Я збирав пляшки біля смітників приватних будинків. Під час збору гравець Алекс Громов без будь-якої причини почав по мені стріляти.
Після цього я сів у свій автомобіль, але він продовжив стріляти по машині з водійського місця через вікно, пробиваючи колеса. Я почав їхати за ним, але він поїхав.
Пізніше я знову почав збирати пляшки, після чого Алекс знову приїхав на білій машині та відкрив вогонь по мені і моєму авто. Він неодноразово стріляв з вікна водійського місця, пошкоджував авто та продовжував обстріл.
Я писав у чат з питанням, навіщо він це робить, але відповіді не отримав. Порушник продовжив стріляти та поїхав з місця події.
Вважаю це DM (стрілянина без причини).
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм-коди:
00:10–00:20 — гравець починає стріляти, коли я збирав пляшки.
00:25–00:45 — стріляє по моєму авто з водійського місця, пробиває колеса.
00:56–02:10 — знову приїжджає та продовжує стріляти по мені і машині, обстріл повторюється.
5. Дата порушення:
(17.02.2026 03:22)
Олег Дубровський [152685]
2. Нікнейм порушника:
Алекс Громов [242420]
3. Суть скарги:
Переподаю скаргу Заново перекріплюю вже повний доказ відео
Я збирав пляшки біля смітників приватних будинків. Під час збору гравець Алекс Громов без будь-якої причини почав по мені стріляти.
Після цього я сів у свій автомобіль, але він продовжив стріляти по машині з водійського місця через вікно, пробиваючи колеса. Я почав їхати за ним, але він поїхав.
Пізніше я знову почав збирати пляшки, після чого Алекс знову приїхав на білій машині та відкрив вогонь по мені і моєму авто. Він неодноразово стріляв з вікна водійського місця, пошкоджував авто та продовжував обстріл.
Я писав у чат з питанням, навіщо він це робить, але відповіді не отримав. Порушник продовжив стріляти та поїхав з місця події.
Вважаю це DM (стрілянина без причини).
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
00:10–00:20 — гравець починає стріляти, коли я збирав пляшки.
00:25–00:45 — стріляє по моєму авто з водійського місця, пробиває колеса.
00:56–02:10 — знову приїжджає та продовжує стріляти по мені і машині, обстріл повторюється.
5. Дата порушення:
(17.02.2026 03:22)