- Реєстрування
- 16 Лип 2024
- Дописи
- 295
- Реакції
- 216
- Бали
- 103
- Нікнейм гравця: Алекс Карпатиченко + Олег Яворівський
- Особистий нікнейм: Станіслав Вінчестер
- Суть скарги: Стояв на Центральному ринку. Коли вийшов з AFK, мене вирішили перевірити представники НПУ та СБУ. Під час перевірки вони виявили «нелегал», після чого ми приїхали до відділення НПУ. Я викликав адвоката. Після довгої розмови я поставив РП-питання — чи були з ними представники МОЗ. Потім, оффтопом, зазначив, що за правилами під час таких перевірок працівник МОЗ мають бути присутніми. Я навіть навів їм відповідне правило з форуму. Після паузи отримав MG-відповідь, що нібито я порушую РП, бо «сиджу і перевіряю правила», а вони не можуть рахувати це за РП-дію що не може являтися законим право порушенням так як перевіркою Форуму має зайнятися адвокат під час перевірки діла.
Попри це, вони продовжили проводити процесуальні дії та перевели мене до ІТТ. Я вважаю дії Олега Яворівського, який тимчасово виконував роль адвоката, незаконними, адже під час перевірки Відеофіксації (яка тривала близько 10 хвилин) він не виявив порушення щодо відсутності МОЗ під час рейду як мені здається просто незнаючи цього правила що вони там мають бути присутніми.
Навіть після уточнення цієї обставини вони вирішили просто закрити справу, хоча адвокат мав підтвердити, що відсутність працівників МОЗ є серйозним порушенням з боку РП Рейду, через що сам рейд не можна вважати дійсним із за чого мене мали відпустити.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 26.10.2025