Розглянуто Алекс Карпатиченко + Олег Яворівський /// Нон рп рейд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Модератор
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
298
Реакції
218
Бали
103
  1. Нікнейм гравців: Алекс Карпатиченко, Олег Яворівський
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Вінчестер
    Суть скарги:
    Під час перебування на Центральному ринку, коли я щойно вийшов з AFK, побачив, як працівники СБУ та НПУ проводять рейд. Після цього мене відвели вбік, попросили надати документи та провели обшук, під час якого виявили М4. Згодом мене доставили до ГУ НП, де мені викликали адвоката.
    Після тривалої перевірки відеоматеріалів адвокат розпочав оголошувати вердикт про продовження процесуальних дій. Я почав ставити запитання щодо правомірності цих дій і уточнив, чи не порушив працівник державної служби правила проведення рейду на Центральному ринку. На це мені відповіли, що порушень не виявлено, хоча я вказав адвокатові на конкретне порушення, яке сам працівник СБУ визнав — рейд було проведено без участі представників МОЗ.
    Попри це, адвокат проігнорував мої зауваження, зазначивши в оффтопі, що з такими питаннями мені слід звертатися на форум. Працівник СБУ, в свою сторону, заявив, що мої слова не можуть бути враховані, оскільки, за його словами, я порушую РП, читаючи правила форуму під час процесу. Після цього мене було переведено до ІТТ.
    Я вважаю дії Олега Яворівського незаконними. Коли було вказано на порушення, він, як адвокат, замість того щоб уточнити деталі та вжити ці дій для захисту клієнта, відповів, що мої слова не можна враховувати, бо я використовую форум в оффтоп-чаті. Проте його обов’язок як адвоката полягає саме у захисті прав затриманого.
    Олег Яворівський, як адвокат і на той момент президент, мав визнати рейд недійсним і некоректним, оскільки було порушено пункт 2.4 правил рейду, де чітко зазначено, що присутність представників МОЗ є обов’язковою.
    З огляду на це, вважаю рейд таким, що не відповідає правилам, і прошу:
    1. Визнати рейд недійсним.
    2. Повернути мені мою зброю (М4).
    3. Притягнути до відповідальності осіб, які затвердили проведення цього рейду, а також тих, хто його здійснював.

1 відео:

• 0:04 — заходять п’ять співробітників НПУ-СБУ (порушення: має бути 15 осіб).
  • 0:18 — у працівника лагає мікрофон, його слова не чутно, після чого одразу оголошується «останнє попередження» (порушення: має бути три попередження через TAB, після чого лише можна вважати непокору).

2 відео:

• Нічого суттєвого.

3 відео:

• 4:05 — на моє прохання переглянути відео, де присутні 15 осіб, отримав відповідь: «Не заважайте, я переглядаю відео-доказ».
  • 6:05 — ймовірно, краш

4 відео:

• 4:45 — працівники повертаються, повідомляючи, що процесуальні дії будуть продовжені.
  • 4:50 — отримую відповідь, що учасників було 15.
  • 4:55 — генерал СБУ запитує, навіщо на рейді потрібен МОЗ.
  • 5:45 — отримую MG-відповідь, що використання форуму під час РП вважається не-РП, після чого вони просто продовжують процесуальні дії.
Докази (скріншот/відео):
1
2
3
4
Нажаль 1 відео на 30 хвилин залити не можу відео просто перестає грузити в йотуб​

1. Дата порушення: 26.10.2025

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
413
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!

Надаю Вам 6 годин, щоб зробити перший доказ видимим!

Кейт Туман ♕

ГС Держ | 07 Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
23 Бер 2024
Дописи
721
Реакції
413
Бали
123
Вітаю шановний гравець!

Детально ознайомившись з наданими доказами у скарзі та запросивши докази з іншого боку, можу винести вердикт:

По-перше, вказані Вами порушення:
заходять п’ять співробітників НПУ-СБУ (порушення: має бути 15 осіб)
Співробітників(силових структур) всього було 18, це видно на доказах, просто вони розбіглись по всьому Центральному ринку
у працівника лагає мікрофон, його слова не чутно, після чого одразу оголошується «останнє попередження» (порушення: має бути три попередження через TAB, після чого лише можна вважати непокору)
На рахунок цього було проведено бесіду, щоб усі відігровки були в чаті
генерал СБУ запитує, навіщо на рейді потрібен МОЗ
Стосовно цього, оскільки правила прописані для рейду та облави саме картелю, де передбачена ймовірна перестрілка, то звичайно там присутність МОЗ обов'язкова, натомість на рейді Центрального ринку перестрілка малоймовірна, тому і присутність співробітників МОЗ можна упустити. В свою чергу, дякую Вам за уважність, ми зробимо правки в правилах та більше уточнень, щоб більше не виникало подібних ситуацій
отримую MG-відповідь, що використання форуму під час РП вважається не-РП, після чого вони просто продовжують процесуальні дії
Гравець Алекс Карпатиченко [9106] отримує покарання у вигляді pmute 20 за Порушення правил UG 5.1

По-друге, щодо законності даного рейду
Співробітники НПУ та СБУ отримали ордер від генерального прокурора

Також, відносно критичних порушень від них не виявлено, але проведено бесіду, щодо уважності в правилах та взаємодії з іншими гравцями

Протягом найближчого часу Правила рейдів та облав зазнають змін та уточнень!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі