Розглянуто Алекс Карпатиченко///неповажне ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Флаасс

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2026
Дописи
9
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Дмитро Костилев
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги:
Перед тим як мені видали мут, Йосип Абсолют написав у бік іншого гравця слово «ублюдок», проте даний адміністратор ніяк на це не відреагував.

Після цього, коли ми з Вільгемом Дерденом просто писали меми в чаті, адміністратор видав нам мут за «неповажне ставлення до гравців». Водночас Олесандр Костилев покарання не отримав.

Я вважаю, що в такому випадку покарання повинні були отримати всі учасники ситуації, у тому числі Йосип Абсолют. Також вважаю, що покарання було видано неправильно, оскільки в чаті справді були неадекватні висловлювання, проте вони не містили неповажного ставлення до гравців у тому розумінні, за яке було видано покарання.

Тому я не прошу застосовувати будь-які санкції до адміністратора. Прошу лише переглянути дану ситуацію та прибрати це покарання з моєї історії покарань, оскільки вважаю його необґрунтованим.

4. Доказ отриманя покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення:31.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,438
Реакції
851
Бали
253
Вітаю.
Адміністратор не зафіксував порушення зі сторони іншого гравця, тому, покарання не було видано іншій стороні.
Звертаю Вашу увагу, навіть якщо гравець почав Вас ображати/провокувати - Вас не звільняє від відповідності покарання за образу в сторону гравця.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 1, Гостей: 0)

Угорі