Розглянуто Алекс Корж // Халатне ставлення до посади

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
668
Реакції
460
Бали
108
1. Нікнейм лідера/заступника: Алекс Корж
2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук
3. Суть скарги: Стояв на охороні бункеру, та бачу, що почалась пожежа БК, та помітив що стоять працівники ДСНС а також їх Генерал, я слідкував за ними близько двох хвилин, та не помітив від них ніяких дій проти гасіння пожежі, я вирішив підійти та подивитись на їхню роботу зблизька, як тільки я підійшов вони одразу почали гасити пожежу, близько 30 секунд це відбувалось, та від Генерала ДСНС чую наступні слова "ЗСУшнік ану пішов на*уй" і не важливо, що вкінці промови був "відкат", тому що кожен може говорити або робити щось, а потім казати "відкат". Після чого Генерал надав наказ співробітникам перестати гасити пожежу, та наказав мені покинути територію, відповідно до цього, я маю право знаходитись на території бункеру та слідкувати за їхньою роботою, щоб не було як описано в цій ситуації. Звичайно що я йому заперечив, але гасіння БК мені було важливіше, тому я покинув. Потім спостерігаючи через "модельку" я помітив що з 10 людей гасять пожежу тільки 1-2, і це не є НОН рп, це є доказом того, як працює ДСНС та його керівництво, я вважаю це є халатний ставленням до посади та неадекватною поведінкою з порушенням субординації до інших держ. організацій. В кінці після гасіння пожежі, Генерал без субординації та говорячи на "ТИ" прямо говорить "заспокоївся? Заспокоївся чи ні?" Я то заспокоївся що в мене на складі не горить БК, але це ваша робота, яка не має контролюватися співробітниками ЗСУ.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

Тайм-коди
00:00 - 1:10 - стояли та дивилися на пожежу БК
2:12 - 2:14 - гарні слова від Генерала ДСНС
3:28 - 5:50 - спостерігаю як "швидко" співробітники ДСНС гасять пожежу
6:06 - 6:09 - слова від Генерала "заспокоївся? Заспокоївся чи ні?"
2:32 - 3:28 - просять покинути територію, я заперечую, і Генерал надає наказ зупинити гасіння пожежи поки я не покину приміщення
5. Дата походження: 08.12.2024

Алекс Корж

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
245
Реакції
281
Бали
108
Вітаю,шановний гравець.Якщо Ви не знаєте,як працює система горіння БК,то я Вам поясню.Коли БК починає горіти,потрібно почекати 2 хвилини,поки з'являться відсотки.З приводу лайки,можно вживати мати,але не у великій кількості.Тим паче ситуація адекватна,якби таке було б в реальному житті,Вам би і не таке сказали,коли відбувається горіння БК,це все емоції.Відбувається пожежа,викид дима,а Ви прийшли і стоїте дивитесь.Я вам потім говорив,покиньте територію,так,як Ви без спорядження.Те що Ви бачили через модельки те,що хтось туше,хтось ні,то ваші проблеми.Ліквідовували пожежу всі,крім 2 людей.2 людини стоять у зоні отримання коштів,тому,що кімната маленька і всі люди туди не поміщаються.Очікуйте відповідь.

Андрій Оверхомчик

Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
47
Реакції
30
Бали
63
1. Нікнейм лідера/заступника: Алекс Корж
2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук
3. Суть скарги: Стояв на охороні бункеру, та бачу, що почалась пожежа БК, та помітив що стоять працівники ДСНС а також їх Генерал, я слідкував за ними близько двох хвилин, та не помітив від них ніяких дій проти гасіння пожежі, я вирішив підійти та подивитись на їхню роботу зблизька, як тільки я підійшов вони одразу почали гасити пожежу, близько 30 секунд це відбувалось, та від Генерала ДСНС чую наступні слова "ЗСУшнік ану пішов на*уй" і не важливо, що вкінці промови був "відкат", тому що кожен може говорити або робити щось, а потім казати "відкат". Після чого Генерал надав наказ співробітникам перестати гасити пожежу, та наказав мені покинути територію, відповідно до цього, я маю право знаходитись на території бункеру та слідкувати за їхньою роботою, щоб не було як описано в цій ситуації. Звичайно що я йому заперечив, але гасіння БК мені було важливіше, тому я покинув. Потім спостерігаючи через "модельку" я помітив що з 10 людей гасять пожежу тільки 1-2, і це не є НОН рп, це є доказом того, як працює ДСНС та його керівництво, я вважаю це є халатний ставленням до посади та неадекватною поведінкою з порушенням субординації до інших держ. організацій. В кінці після гасіння пожежі, Генерал без субординації та говорячи на "ТИ" прямо говорить "заспокоївся? Заспокоївся чи ні?" Я то заспокоївся що в мене на складі не горить БК, але це ваша робота, яка не має контролюватися співробітниками ЗСУ.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

Тайм-коди
00:00 - 1:10 - стояли та дивилися на пожежу БК
2:12 - 2:14 - гарні слова від Генерала ДСНС
3:28 - 5:50 - спостерігаю як "швидко" співробітники ДСНС гасять пожежу
6:06 - 6:09 - слова від Генерала "заспокоївся? Заспокоївся чи ні?"
2:32 - 3:28 - просять покинути територію, я заперечую, і Генерал надає наказ зупинити гасіння пожежи поки я не покину приміщення
5. Дата походження: 08.12.2024
Шановний також з вашої сторони було виявлено PG!
Пояснюю ви стоїте біля вогню, тобто дим я так зрозумів вам не почому? Тепер очікуємо відповідно вердикт!

Юрій Оттоман

Кентік | Центральна Україна 01
Активний гравець
Реєстрування
4 Бер 2023
Дописи
701
Реакції
428
Бали
68
Вік
20
Вітаю
З лідером було проведено бесіду з вашою присутністю
Лідер отримує попередження за порушення субординації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі