Розглянуто Алекс Рейв/Обман адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
159
Реакції
18
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Алекс Рейв
2. Особистий нікнейм: Антон Зинюк
3. Суть скарги: Я був на КПП була неадекватна людина яка просто забігала в червону зону нехотіла її покидати я дав кілька попереджень та сказав якщо на протязі 30 хв вона ще раз зайде на територію то я її заарештую вони кудьсь пішли та приблизно через 5 хв повернулись з адміном якого я не бачив правопорушника я одразуж вдарив тайзером та вивів з території і за те що я заарештував без попередження мене відкинули. До чого я веду я вважаю що це обман адміністрації бо зі сторони адміна це виглядало так ніби я просто так б*ю людину тайзером. Я вже писав скаргу на адміна там мені все поязнили ось СИЛКА: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дмитро-Савоста-Деморган-ні-за-що.38180/
Також я вважаю оскарження поліції яке було на 3:28-3:36 хв в відео. Також було стібання, приниження мене через букву Р на протязі всього часу за це теж має бути покарання але головне покарання за обман адміністрації
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Прошу переглянути відео повністю
5. Дата порушення: 28.04.2023

Дмитро Савоста

04 | Північна Україна |
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
411
Реакції
26
Бали
28
По вашій скарзі винесено наступне:
Конкретно за обман адміністрації не думаю, що треба карати, так як можна розцінювати ситуацію з різних сторін, а ось за наступні пункти з правил серверу гравець буде покараний, а саме:

6.8. Образа,кривда гравців. [ мут 30 - 60 хвилин ]
6.6. Надмірне вживання нецензурних слів та виразів. [ мут 30 - 120 хвилин ]
7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ]

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі