Розглянуто Алекс Рейн// ДМ ЗЗ РП КЛАН

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
1. Нікнейм гравця: Алекс Рейн
2. Особистий нікнейм: Артем Козирний
3. Клан порушника: Nika
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Kozynuy
5. Суть скарги: здмив в зз людину а потім мене я модератор рп клану.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 1.04.2023

juice

Новий гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
Даний гравець мене провокував, щоб я його побив/стріляв
Початок відео, в чаті немає нічого, він сам за мною побіг та почав провокувати, я на провокації не піддався (Джус Джусенко), відео на початку не повне
В цього гравця таке не вперше, систематично (провокації), можна в його дописах це побачити
І перед цим, в лабораторії він по мені стріляв та визивав адміністратора, бо по мені чогмусь не проходив урон, поім мене адмін вивін на вулицю, ми з ним все сирішили, я зайшов знову і він мене вбив
В лабораторію приходив адмін (ім"я не памятаю, можливо Хантер) Сопрано, якщо він памятає ту ситуацію (близько 12:00), то може підтвердити
А провокація до мене(Джус Джусенко) була вже після того інциденту, але він відео обрізав відео, і захотів щоб я підставився
Звичайна помста, а за таке потрібно йому догану виносити

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
По перше я вас не вбивав, Якщо вбив - надайде докази
По друге - ви не мали поваги ні до кого з граців. Хто був в лаборатії приблизно о 12 підтверядть, І в лабораторії ви почали провокувати перші.
По третє - скарга не на вас
І ще, до вас я підійшов щоб запитати чому ви мене били. Відео не обрізане і почав я запис з того моменту як підійшов до вам.

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Алекс Рейн 88102 отримає покарання 7.17. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі