Богдан Гетьман
Пенсіонер • Центральна Україна [01]
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Алекс Фома
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Запорізьке Різдвяне 1715 [hetman_ua]
4. Суть звернення: Данний модератор запевняв нас, що наше спілкування не адекватне, після того як ми в нього запитали, де в нашому спілкуванні він побачив не адекватну повідку, моєму другу видали мут за обговорення дій модерації. Після того як я запитав в цього модератора, де тут порушення, мут по цьому пункту отримав вже я, так і не отримавши жодної відповіді від модератора. Також хочу підкреслити, що цей модератор вже не одноразово ігнорує запитання що до покарання, та видає їх за неіснуючі порушення.
5. Докази (скріншоти/відео): Нижче
6. Дата видачі покарання: 29.12.2025
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Алекс Фома
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Запорізьке Різдвяне 1715 [hetman_ua]
4. Суть звернення: Данний модератор запевняв нас, що наше спілкування не адекватне, після того як ми в нього запитали, де в нашому спілкуванні він побачив не адекватну повідку, моєму другу видали мут за обговорення дій модерації. Після того як я запитав в цього модератора, де тут порушення, мут по цьому пункту отримав вже я, так і не отримавши жодної відповіді від модератора. Також хочу підкреслити, що цей модератор вже не одноразово ігнорує запитання що до покарання, та видає їх за неіснуючі порушення.
5. Докази (скріншоти/відео): Нижче
6. Дата видачі покарання: 29.12.2025