Розглянуто Алекс Шнайдер / Оскарження та пояснення ситуації (п.п. 7.7)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Я за Лінукс

Новий гравець
Реєстрування
21 Лип 2026
Дописи
6
Реакції
0
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора: Алекс Шнайдер (ГА)

2. Особистий нікнейм: Олександр Павляк

3. Суть скарги:

Шановний Головний Адміністратор!
Я уважно розглянув вашу відповідь і повністю розумію, чому мої минулі скарги були розцінені за пунктом 7.7 (Обман адміністрації). Хочу щиро й без приховувань пояснити, чому так сталося, та вибачитися перед вами.

На момент первинного бану я, на жаль, взагалі не знав про існування пункту правил 2.5.1 (можливість видалити мультиакаунти задля відновлення основного). Ніхто з адміністрації чи знайомих про цю можливість не говорив.
Через паніку, страх втратити акаунт та банальне незнання регламенту мені на той момент здалося, що історія про «сестру» — це єдиний варіант хоч якось урятувати ситуацію. Це була дурна вигадка, зроблена на емоціях.
Вже пізніше, коли я особисто відкрив та детально перечитав правила проєкту на форумі, я випадково знайшов пункт 2.5.1 і зрозумів, що існує офіційний і легальний шлях вирішення проблеми. Мені стало дійсно соромно за те, що через свою нерозважливість я спочатку вибрав шлях обману та згаяв ваш час.
Я не намагаюся виправдати свою брехню, а лише пояснюю мотив цієї глупості. Я повністю визнаю провину за введення в оману (п. 7.7) та щиро каюся.

Дуже прошу вас пробачити мені цей емоційний вчинок і дати останній шанс: повністю видалити всі мої твінки та дати можливість грати на основному акаунті після відбуття покарання. Надалі зобов'язуюся вести повністю чесну гру.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5. Дата походження: 24.07.2026

Вкладення

• IMG_9208.png
    IMG_9208.png
    707.1 Кб · Перегляди: 20
  • IMG_9189.jpeg
    IMG_9189.jpeg
    318.3 Кб · Перегляди: 20

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
671
Реакції
324
Бали
123
Вітаю.
Вам було процитовано пункт правил, який ви порушили.
Незнаня правил не звільняє вас від відповідальності.
Враховуючи ваші дії, до вас не буде застосовано на перший раз.
Але наступного разу пом'якшення не буде.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі