Відмовлено Альфонсо Аріаз/Обман адміністрації,наклеп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
81
Реакції
94
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм порушника:Альфонсо Аріаз
3. Назва клану порушника: RAVENS
4. Суть скарги:Я закинув на гравця скаргу за Обман гравців на яку він закинув Відповідь у дані скарзі гравець даючи невірну інформацію вводить адміністрацію в оману,а саме:
1.Він пише у свої скарзі "Хз хіба так"а на справіді у грі він написав просто "хіба так" тобто у свої скарзі він добавив "хз" що означає не знаю а насправді цього не було!
2.У свої скарзі гравець зазначив,що перед покупкою я йому перекинув 3кк але то не правда тому що скинув він мені 3кк після покупки так як і домовлялись
3.Гравець у свої скарзі написав ,що він пропонував мені віддати авто назад але то теж не правда це я йому пропонував а він відмовився і писав щоб я йому скидав 3кк тоді він забере назад (Авжеш після того як гравець обманув мене на деталі я не хотів нічого йому скидати зазначу що гравець на свому скріншоті написав що я перший повинен спочатку скинути йому 3кк а вже піля чого він забере машину назад.
4.Гравеь написав у свої скарзі,що я його шантажую але ніякого шантажу там не має на його скріншотах видно що я його попереджував шоб він забрав авто або буде скарга ніякої мови про те щоб він мені скидав 3кк для того щоб я його не закидував на форум не було! Тим самим гравець ще раз вводить адміністрацію в обман.Він говорить про шантаж з метою вигоди але моєї вигоди там не було тому,що на той момент я вже був обманутий і просто хотів повернути свої гроші
5. Доказ порушення (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Відповідь-на-скаргу.403581/
6. Дата порушення:19.05.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі