Розглянуто Алік Петровський // Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фернандо Алонсо

гонщик F1 🏎
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
69
Реакції
23
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Алік Петровський [981]
  2. Особистий нікнейм: Фернандо Алонсо [24876]
  3. Суть скарги: в них були відкриті ворота, я заїхав подивитись, так я стояв хвилин 5 приблизно, просто дивився, при необхідності можу надати повний фрапс, і цей мє... поганий поліцейський просто біжить до мене, витягує з авто і зразу заковує, добре що ще не вдарив тайзером, мені здається що це не по статуту, я просто стояв, не заважав нікому, не стріляв, не давив і зразу в кайданки. (Покарання за вихід я отримав, щераз прошу не давати, вийшов я тому що в мене було багато запрєщьонкі)
  4. Докази (скріншот/відео): відеореєстратор
    До 03:09 я просто стою
    03:09 - вони виїхали і закрили мене (я би поїхав просто)
    03:20 - він просто забігає і зразу викидає мене з авто, без ніяких попереджень, ще й тайзер дістає
    Решта відео - йдем до допитної
    Кінець - мій вихід (знаю, це покарання, але в мене на то були причини вказані вище), пишу це під час того як відсиджую покарання
  5. Дата порушення: 11.10.2025

Алік Начальство

Хозяин клановцев
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
377
Реакції
143
Бали
46
Згідно ККУ
Стаття 5.12. Незаконне проникнення на об'єкт, що охороняється
Незаконне проникнення на об'єкти стратегічного значення, військові частини чи інші охоронювані території — карається позбавленням волі на строк від 4 до 8 років.
Не бачу в статті щоб було написано, що потрібно давати якісь попередження, якщо хтось не закрив ворота, це не значить що можна заїжджати на охоронюванну територію.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,144
Реакції
794
Бали
253
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Те, що ви заїхали “просто подивитись”, не звільняє вас від відповідальності, оскільки ви перебували на забороненій території, доступ до якої обмежений. Дії працівника НПУ були правомірними, оскільки він відреагував відповідно до статуту та встановлених правил безпеки.

Додатково, автор скарги отримує наступне покарання:
6.21. "Вихід з гри під час арешту/погоні/бою/викрадення/RP ситуації" - Заборонено виходити з гри під час арешту / погоні / бою / викрадення / RP ситуації. | Варн

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі