Відмовлено Аліна Міграунд/Мут без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

kolan___

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
1.Власний нік нейм :Чикатило Ультрас
2.Нік нейм адміністратора :Аліна Міграунд
3.Суть скарги: Даний адміністратор замутив мене на 30 хвилин тому що я запитав у людей в vip чаті чи у них немає певної речі поставивши знак питання я не розцінюю це як реклама тому що я не прорекламувати ніякий автосалон чи магазин.Це було питання. Прошу зняти денного адміністратора з посади так як вона не відрізняє рекламу від питання
4.Фото чи відео доказу :нажаль я не встиг зробити фото чи відео
5. 06.03.25

Аліна Мілграунд

02 | Західна Україна
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
19
Бали
13
Вітаю!
Від себе хочу додати:згідно з приміткою до пункту 1.5,ваше запитання ''Можливо в когось є сталкер заз'' підпадає під цю категорію.
1.5 У VIP заборонено продавати/обмінюватись предметами/купувати будь які предмети/автомобілі та інше з 11:00 до 21:00 (чат буде системно блокувати повідомлення про продаж та покупку, а за обхід даної системи гравець буде отримувати мут).
Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
1. Завуальована реклама по типу "Хто продає струни", "Хто має дастера" також вважається рекламою та карається згідно нормативу. Тому покарання видано коректно. Додатково прикріпляю вирізку з Правила використання VIP чату: [/CENTER]
1.4 Піар - цілеспрямована інформація з метою привернення уваги до чого-небудь. У контексті правил в основному відноситься до реклами промокодів/сторонніх ресурсів чи проєктів.
1.5 У VIP заборонено продавати/обмінюватись предметами/купувати будь які предмети/автомобілі та інше з 11:00 до 21:00 (чат буде системно блокувати повідомлення про продаж та покупку, а за обхід даної системи гравець буде отримувати мут).

Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.

2.16 Реклама дозволена раз на 3 хвилини (1 рядком). Мається на увазі реклама про продаж рухомості/нерухомості. (примітіка: з 11:00 до 21:00 заборонена).

Стосовно правил "Правила використання VIP чату" можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі