Відмовлено Аліса Скляренко // Догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Галина ПеремОга

Peremoga БУДЕ 15 TRAVNA
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
15
Реакції
124
Бали
31
  1. Нікнейм лідера/заступника: Аліса Скляренко
  2. Особистий нікнейм: Тимур Марков
  3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація!
    Сьогодні я побачив повідомлення у діскорді з повідомленням про видачу мені догани по причині "За неналежне виконання свої службових обов'язків" , хм мені цікаво що я такого зробив?
    Те що я провів тренування по проханю співробітників за причиною "Стенд-Ап" ? Чи за тренування "Добрий ранок" ? Чи за те що я провів лекцію коли вона попросила на тему затримання , я провів за півтори хвилини ? Чи не захотів з вами співпрацювати після повідомлення "ну дивися, ситуація в тому, що ти дуже сильно робиш речі, які мені дуже не подобаються. Тому якщо ти хочеш залишатися, то треба обговорити, чи готовий ти реально грати по РП та слухати мої накази" зауважу дане повідомлення прийшло після того як я вигнав з територіїї її друга/знайомого який НЕ був співробітником нпу(віталій скляренко)
    Чи щось інше?
    Покажіть відкат мого порушення . Нема? Нема відкату немає ситуації ! Мені дуже цікаво яким вона способом також стала на посадку , Заявку вона не подавала , по довірі ніяк не могла піти вона зайнята , чи вона керівництву дала щось чи якось блатом домовилась? Я розумію у нас було тільки 1 полковник генерал та я зі старшого складу , але це не знак також зливати полковника Даніїла Духова , коли так він стояв НЕ в афк та злила свому другу/знайомому адмістратору по причині "фарм зп" ЯКОГО ЧОРТА ТИ ЦЕ РОБИШ? Людині потрібен рівень , він не в афк стояв , але ви через власну недолюбу до нашої команди таке робите.
    Якщо вам не подобався наш колекти після повідомлення що вам не подобається лідер та заступник , навіщо через 10 годин ви встаєте на цю посаду Блатом , бо я не вірю що хтось міг вас вибрати , бо я від вас актива майже не бачив .
  4. І після такого бажання щось робити для фракції ще існує? Ні звісно.

Головна задача наразі в мене це дізнатися за що була видана догана , за порушення чи власні недолюби?
    Дякую за перегляд даної скарги!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  6. Дата походження:

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Догана вам була видана за проханням слідкуючого, з чим я повністю погоджуюсь.
Так як ті тренування та лекції які ви проводили, вони не професійні.
Як можна провести лекцію за 2 хвилини? Це вже показує вашу халатність до посади, та фарм скріншотів для звіту.
Надам відповідь на ваше питання
«Як вона стала на дану посаду?»
Людина була призначена по довірі, та був проведений обзвон.
Кандидат на відміно пройшов даний обзвон.
Відмовлено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі