Владислав Веркут
Північна Україна
- Реєстрування
- 12 Бер 2023
- Дописи
- 682
- Реакції
- 947
- Бали
- 20
1. Нікнейм гравця: Аліса Сопрано
2. Особистий нікнейм: Владислав Веркут
3. Клан порушника: Империя
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Hokkaido
5. Суть скарги: Стояв, спокійно, спочатку підійшов "Владос Сопрано", та почав щось писати "беги валенок", і т.д. Після чого я побіг фарбувати графіті (на відео видно, як гравець Аліса Сопрано, неадекватно їзде по всьому бункеру), як почав красити графіті, вона почала мені заважати своїм авто, після чого взагалі збила, і я вмер (скинути це на випадковість не можливо, так як на відео чітко видно, як вона мені заважає фарбувати графіті). Прошу видати покарання, у вигляді: Вбивство на території інших кланів (картель, бункер) - ( /jail 120 хвилин).
6. Особисті докази (скриншот/відео): тик
7. Тайм-коди: момент збиття 1.03-1.12.
2. Особистий нікнейм: Владислав Веркут
3. Клан порушника: Империя
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: Hokkaido
5. Суть скарги: Стояв, спокійно, спочатку підійшов "Владос Сопрано", та почав щось писати "беги валенок", і т.д. Після чого я побіг фарбувати графіті (на відео видно, як гравець Аліса Сопрано, неадекватно їзде по всьому бункеру), як почав красити графіті, вона почала мені заважати своїм авто, після чого взагалі збила, і я вмер (скинути це на випадковість не можливо, так як на відео чітко видно, як вона мені заважає фарбувати графіті). Прошу видати покарання, у вигляді: Вбивство на території інших кланів (картель, бункер) - ( /jail 120 хвилин).
6. Особисті докази (скриншот/відео): тик
7. Тайм-коди: момент збиття 1.03-1.12.