Зачинено Аліска Шухевич, Пабло Ескобар, Денис Вайський, Андрій .... | NonRP Fire, NonRP, Багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Undefined

Questions?
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
12
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Аліска Шухевич, Пабло Ескобар, Денис Вайський
2. Особистий нікнейм: Олег Клименко
3. Суть скарги:
В загальному: після спроби відбиття бп ми 2-ма автівками їхали назад до СБУ, нас було десь пятеро, по дорозі нас зустріли. Було дві автівки з бандитами, одне авто зупинилося, повиходили та почали стріляти. А в іншому авто почали на ходу стріляти з авто ( і я увімкнув фрапс ) і потім воно зупинилося, але далі стріляли з авто зная що це багоюз. Всадив в те авто десь 3 чи 4 обойми бо не знав що є такий баг, дізнався про цей баг тільки з цієї ситуації...
Суть: NonRP ( в сенсі уход від RP, від вбивства ), багоюз, та по суті виходить NonRP Kill ( нон рп вбивство нас, так як по рп можливо ми їх вбили б і вони нас не вбили )
4. Особисті докази (скриншот/відео): click
5. Дата порушення: 1/14/2023

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
?
Залей полный откат - 1
Вы стрелялись с нашими, мы подъехали помочь - 2
На твоем видео даже слышно звуки попаданий по нам, учись стрелять - 3
Перед этим вы затуливали блокпост со снайперок, теперь слезы льете - 4
Плюс вижу от тебя ПГ, ты подбегать решил один на 4-ых вооруженных? - 5

Останнє редагування:

Undefined

Questions?
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
12
Бали
3
?
Залей полный откат - 1
Вы стрелялись с нашими, мы подъехали помочь - 2
На твоем видео даже слышно звуки попаданий, учись стрелять - 3
Перед этим вы затуливали блокпост со снайперок, теперь слезы льете - 4
Я вас розумію що бувають різні ситуації, був залитий повний відкат який записаний, нічого не обрізалося, можу надати докази. Першу частину порушення писав по пам'яті, так як на відкат воно не попало, і навіть якщо там ви під'їхали пізніше то це би нічого не змінило в сенсі багоюза.

Також звуки попадання були по мені, а не по вам.

Хочу сказати що рано чи пізно порушники понесуть покарання, якщо не в цьому то в іншому порушенні. ( щодо снайперок ) Якщо ви маєте матеріал на інше ( наше ) порушення правил, то звісно подавайте скаргу, її обов'язково розглянуть адміністратори, та порушники понесуть покарання, хоч я і не розумію про яке ви порушення говорите, так як мій персонаж в ньому не брав участі.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Я вас розумію що бувають різні ситуації, був залитий повний відкат який записаний, нічого не обрізалося, можу надати докази. Першу частину порушення писав по пам'яті, так як на відкат воно не попало, і навіть якщо там ви під'їхали пізніше то це би нічого не змінило в сенсі багоюза.

Також звуки попадання були по мені, а не по вам.

Хочу сказати що рано чи пізно порушники понесуть покарання, якщо не в цьому то в іншому порушенні. ( щодо снайперок ) Якщо ви маєте матеріал на те порушення правил, то звісно подавайте скаргу, її обов'язково розглянуть адміністратори, та порушники понесуть покарання, хоч я і не розумію про яке ви порушення говорите, так як мій персонаже в ньому не брав участі.
Слушай 2-ю секунду своего видео - услышишь звуки попадания по нам.

Останнє редагування:

Undefined

Questions?
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
12
Бали
3
Слушай 2-ю секунду своего видео - услышишь звуки попадания по нам.
Кажучи відверто адміністрація з цим розбереться, тому що якщо дивитися на покажчик хп то з кожним звуком попадання в мене зменшується хп, але я і не можу казати що по вам дамагу не було, це можливо. В любому випадку головна суть скарги це багоюз непробиваємості автівки, адміністратор зробить висновки та або видасть покарання або ні. :)

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю!

Надайте повне відео ситуації, даю вам на це 24 години.

На розгляді.

Undefined

Questions?
Реєстрування
31 Гру 2022
Дописи
15
Реакції
12
Бали
3
Вітаю!

Надайте повне відео ситуації, даю вам на це 24 години.

На розгляді.
Ще раз повторюю що це повне відео яке я маю, я почав пізно записувати, можу надати докази, але наскільки мені вже відомо то це проблема самої моделі авто BMW X5, там хітбокс нерівний, і це авто можна пробити, я цього не знав на момент скарги. Тому пропоную закрити данну скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі