Розглянуто Аліта Бланш // Незнання правил серверу (

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Аліта Бланш
  2. Особистий нікнейм: Джордж Богданов
  3. Суть скарги:
  4. Шановний ГА ЗГА,

Хочу подати скаргу на адміністратора Аліт Бланш. Я закував гравця та стояв біля рибальського магазину, після чого адміністратор видав мені покарання, яке спочатку виглядало так:

2.5. "Мультиакаунти" – Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових акаунти на сервері: один основний, інший – твінк. | Перманентний бан усіх мультиакаунтів + бан основного акаунта на 7 днів.

Як на мене, це виглядає дивно та смішно. Адміністратор повинен знати правила або хоча б читати їх на форумі. Однак, у цьому випадку здається, що він цього не зробив. Я написав у репорт через 3 хвилини після покарання, зазначивши, що це помилка. Після цього мені зробили перевидачу покарання. Якби я не звернув увагу, це порушення могло б залишитися без виправлення.

Мені видали покарання за порушення:
    2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання – Варн.
    Але тут виникає питання: за правилами я можу тримати гравця у стяжках до 30 хвилин, що підтверджує наступне правило:

2.8. Заборонено тримати гравця в стяжках більше ніж 30 хвилин (виняток: проведення теракту). | Деморган 60 хвилин.
    Якщо це дозволено правилами, то чому я отримав покарання?

Щодо обговорення дій адміністрації:
    Спочатку мені видали покарання за мультиакаунти, і я довів, що це неправильно. Виправлення покарання – це добре, але така практика виглядає нелогічною.

Тому прошу донести до адміністрації, що покарання мають видаватися згідно з правилами з першого разу, адже кожна перевидача збільшує історію покарань гравця, що може вплинути на подальші рішення адміністрації.

З повагою.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
  6. Дата походження: 22.03.2025

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністрації виношу вердикт:
Вам буде перевидано покарання на: Порушення правил викрадення
4.1. Проводити викрадення можуть гравці, які перебувають у кримінальних організаціях, однак керувати викраденням має гравець старшого складу (лідер, модератор). 4.2. Для викрадення повинні бути об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій. 4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. 4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. 4.26. Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. 4.28. Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). та Порушення правил Ukraine GTA 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. - /warn.
Також, з адміністратором була проведена бесіда.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі