Розглянуто Амнистия в честь Глобаьной Амнистии

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Мерфі

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
81
Реакції
45
Бали
21
1.30171
2.Дарина Бабусь
3.
Щиро прошу вас переглянути мою блокування. Я повністю усвідомлюю, що припустився помилки, і мені справді дуже шкода за те, що сталося. На жаль, на той момент я не до кінця розумів наслідки своїх дій, але тепер я це усвідомив і хочу виправитись.

Проект Ukraine GTA для мене — це не просто гра. Це місце, де я знаходив друзів, спілкувався, відчував себе частиною великої спільноти. Мені дуже не вистачає цієї атмосфери. Я дійсно сумую за проектом і дуже хочу повернутися, вже з іншим ставленням і повагою до правил.

Я не шукаю виправдань — визнаю свою провину і прошу дати мені ще один шанс. Обіцяю надалі дотримуватись усіх правил та поважати інших гравців і адміністрацію.

Окремо хочу сказати, що я з нетерпінням чекаю на масштабне літнє оновлення 3.0, яке, впевнений, подарує ще більше емоцій усім гравцям. Було б великою радістю зустріти це оновлення разом із усіма в грі!

Я усвідомлюю свої попередні помилки та щиро жалкую про порушення, які могли мати місце. Маю щире бажання виправитися, повернутися до гри, бути частиною дружньої спільноти сервера та брати активну участь у розвитку проєкту після оновлення.

Зобов’язуюсь:
  • дотримуватися правил сервера та неухильно їх виконувати;
  • не допускати жодних порушень у майбутньому;
  • поважати гравців і адміністрацію проєкту;
  • робити все можливе, щоб підтримувати позитивну атмосферу в грі.
Для зв"язку TG ntfall

4. СКРИН СДЕЛАЛ СЕГОДНЯ

5.ХХ.ХХ.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Акаунти які були заблоковані не за чіти будуть розблоковані 27 числа під час оновлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі