Оскаржено Амнистия

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Володя Пепсікольний (51084)
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: В суботу сталася не приємна ситуація у голосовому каналі дискорда 05 сервера під час битви за картель. А саме те, що під час битви ЗГА спілкувалась одночасно з нами, через що на емоціях через битву та постійний «шум» мною було в агресивному форматі сказано не зовсім правильні слова з просьбою «замовчати», після чого я одразу за це отримав бан за причини «образи адмін.», я повністю розумію свою провину та признаю що був не правий по ставленню до ЗГА, навіть під час битви та емоцій. Я розумію та визнаю свою провину та мені дуже жаль що трапилась подібна ситуація. Пройшло вже 5 днів з моменту мого бану, я усвідомив все та прошу зробити мені амністію у вигляді разбану, або хочаб муту. До цього я не порушував ніколи це правило ні на одному з серверів проекту, на 05 в мене взагалі не було банів
також я не маю ніякого «особистого негативного» ставлення до самої ЗГА, та ніколи взагалі не мав з нею ніяких конфліктів або ще чогось до цього, те що я сказав було сказано виключно не емоціях від битви, та не несло за собою ніякої мети якось образити адміністратора. Я не казав ніяких саме «образ» в сторону Анастасії, лише тільки те, що агресивно з матом попросив «помовчати» під час битви, щоб не заважати нам, не кажучі ніяких образ в сторону ЗГА, те що я сказав було виключно на емоціях та я абсолютно визнаю що це було неповажно до адміністрації, але я не хотів ніяк ображати або ще щось. Прошу зауважити мою історію покарань на 05 сервері та на інших серверах, також те що я ніде на серверах до цього не мав ніяких банів за це або конфліктів з адміністрацією, також одразу після цього я написав в особисті ГА та ЗГА за це, пояснивши ситуацію одразу (тобто мені не було байдуже та я розумію провину), та те що вже відбув 5 днів в бані за своє неповажне ставлення та повністю признаю та розумію свою вину, а також те що я не мав мети ображати адміністрацію, а лише на емоціях від битви неповажно попросив не казати одночасно з нами
Прошу надати через це мені амністію, та можливо замінити покарання на великий мут, або ще щось.
Також я ніяк не хотів спорити з адміністрацією, а лише намагався вирішити ситуацію.
Дякую за розуміння
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
image.png

5. Дата порушення: 24.01.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі