Відмовлено Амністія//Вибачення перед Адміністрацією та Особовим складом МОЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
42
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Артур Король
  3. Суть скарги:Я Артур Король усвідомив та подумав про всі свої вчинки та образи проявленні в сторону співробітників МОЗ а вибачаюсь перед адміністрацією за порушення правил проекту.1. Що я хочу зробити це вибачитись перед пані Кейт "Пані Кейт я днями і ночами думав про свою поведінку та сказані слова в сторону вас я розумію що мене не розбанять але я хочу щиро вибачитись перед вами та перед особовим складом МОЗ я шкодую що так поводився.Вибачайте".2.Я хотів вибачитись перед адміністраційов за те що я порушв багато правил проекту" Шанвона адміністрація я прошу вибачення за свою поведінку знаю ви мене не розбанете і не скоротите мені срок але я хочу щоб після розбану в мене був доступ на проходження обзвонів тому що я порушив правила проекту получив БАН і це вже є критичні порушення за якими мене можуть не допустити до обзвону.Я прошу надати доступ до бзвонів на такі посади "Генерал","Полковник","Підполковник","Майор" Ще раз скажу я дуже жалію за свою поведінку рошу дати мені останній шанс якщо я загублю цей шанс можете банити мене назавжди"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга по якій мені винесли вердикт
  5. Дата походження:11.05.2024 Тиць

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Переглянувши скаргу можу сказати що Ви поводили себе дуже агресивно та порушували безліч правил. Також зазначу що адміністратор міг видати бан на 31 день як по регламенту від 14 до 31, але видав і так саму мінімальну кількість днів. Тому оскарженню не підлягає, подумайте над своєю поведінкою та не порушуйте більше правила проекту.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі