Артур Корoль
Козак
- Реєстрування
- 3 Чер 2023
- Дописи
- 42
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Артур Король
- Суть скарги:Я Артур Король усвідомив та подумав про всі свої вчинки та образи проявленні в сторону співробітників МОЗ а вибачаюсь перед адміністрацією за порушення правил проекту.1. Що я хочу зробити це вибачитись перед пані Кейт "Пані Кейт я днями і ночами думав про свою поведінку та сказані слова в сторону вас я розумію що мене не розбанять але я хочу щиро вибачитись перед вами та перед особовим складом МОЗ я шкодую що так поводився.Вибачайте".2.Я хотів вибачитись перед адміністраційов за те що я порушв багато правил проекту" Шанвона адміністрація я прошу вибачення за свою поведінку знаю ви мене не розбанете і не скоротите мені срок але я хочу щоб після розбану в мене був доступ на проходження обзвонів тому що я порушив правила проекту получив БАН і це вже є критичні порушення за якими мене можуть не допустити до обзвону.Я прошу надати доступ до бзвонів на такі посади "Генерал","Полковник","Підполковник","Майор" Ще раз скажу я дуже жалію за свою поведінку рошу дати мені останній шанс якщо я загублю цей шанс можете банити мене назавжди"
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга по якій мені винесли вердикт
- Дата походження:11.05.2024 Тиць