Розглянуто Амністія / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
870
Реакції
1,597
Бали
111
Вік
26
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Дімка Хардман
  3. Суть скарги:
    [*]Шановний Олег Романович,

Вітаю Вас. Я, Дімка Хардман, звертаюся до Вас з найщирішим і найглибшим проханням про вибачення. Моє серце сповнене каяття за ті дії, які я скоїв, і я щиро шкодую про них.

Перш за все, я глибоко вибачаюсь за те, що фотографії Танюшки Роуз були змінені мною за допомогою бота в Telegram. Це було неправильно, нечесно і непрофесійно. Я усвідомлюю, що своїми діями завдав шкоди її репутації та довірі.

По-друге, мої спроби розкрити лідерів адміністрації були безвідповідальними та неприпустимими. Я розумію, що такі дії підривають довіру та стабільність у наших відносинах, і я глибоко шкодую про свій вчинок.

Також, я хочу вибачитися за те, що образив Вас особисто. Я розумію, що мої слова та дії завдали Вам болю, і я дуже шкодую про це. Моє каяття щире і глибоке, і я благаю Вас пробачити мені за всі заподіяні незручності та біль.

Я беру на себе повну відповідальність за свої вчинки і готовий зробити все можливе, щоб виправити ситуацію. Прошу Вас знайти у своєму серці сили пробачити мене та дати мені можливість виправити свої помилки.

Ще раз прошу вибачення. Я дуже розкаююсь перед Вами і сподіваюся на Ваше розуміння.

Також я маю величезне прохання розглянути можливість займати посади 9, 10, та 11. Я розумію, що це може виглядати неадекватним після моїх помилок, але я готовий докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру і бути корисним для команди 04 серверу.

З повагою,
    Дімка Хардман

[*]
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 13.07.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Наразі даємо вам можливість у випадку успішного проходження обзвону займати посади 9 та 10 рангу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі