- Реєстрування
- 18 Гру 2022
- Дописи
- 870
- Реакції
- 1,597
- Бали
- 111
- Вік
- 26
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Дімка Хардман
- Суть скарги:
[*]Шановний Олег Романович,
Вітаю Вас. Я, Дімка Хардман, звертаюся до Вас з найщирішим і найглибшим проханням про вибачення. Моє серце сповнене каяття за ті дії, які я скоїв, і я щиро шкодую про них.
Перш за все, я глибоко вибачаюсь за те, що фотографії Танюшки Роуз були змінені мною за допомогою бота в Telegram. Це було неправильно, нечесно і непрофесійно. Я усвідомлюю, що своїми діями завдав шкоди її репутації та довірі.
По-друге, мої спроби розкрити лідерів адміністрації були безвідповідальними та неприпустимими. Я розумію, що такі дії підривають довіру та стабільність у наших відносинах, і я глибоко шкодую про свій вчинок.
Також, я хочу вибачитися за те, що образив Вас особисто. Я розумію, що мої слова та дії завдали Вам болю, і я дуже шкодую про це. Моє каяття щире і глибоке, і я благаю Вас пробачити мені за всі заподіяні незручності та біль.
Я беру на себе повну відповідальність за свої вчинки і готовий зробити все можливе, щоб виправити ситуацію. Прошу Вас знайти у своєму серці сили пробачити мене та дати мені можливість виправити свої помилки.
Ще раз прошу вибачення. Я дуже розкаююсь перед Вами і сподіваюся на Ваше розуміння.
Також я маю величезне прохання розглянути можливість займати посади 9, 10, та 11. Я розумію, що це може виглядати неадекватним після моїх помилок, але я готовий докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру і бути корисним для команди 04 серверу.
З повагою,
Дімка Хардман
[*] - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 13.07.2024
Останнє редагування модератором: