Відмовлено Амністія // Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Міша Ведмідь
3. Суть скарги:
Загалом я розумію причини, через які був покараний та внесений до чорного списку адміністрації. Водночас я не погоджуюся з окремими пунктами, зокрема щодо звинувачення у зливі адміністрації. На той момент, коли Ведмідь перебував на посаді ЗГА, він відкрито блатив адміністратора Сергія Пасечника, що можна підтвердити, переглянувши низку скарг на цього колишнього адміністратора, а також уточнивши у команди адміністрації, яка працювала з ними обома в той період.

Почнемо зі скарг.
Перша скарга.
У ній адміністратор Сергій Пасечник видав варн без особистих відеодоказів, керуючись лише тим, що "побачив ситуацію на комп’ютері свого брата". Відповідь Міші виглядає наступним чином:

Вітаю, шановний гравець. Ознайомившись із доказами адміністратора, виношу вердикт: покарання видано вірно, але не зовсім коректно…
(далі йде офіційна відповідь, яку я не переписую, лише посилаюсь на зміст)

У цій відповіді зазначено, що адміністратор «перебував неподалік» та «бачив всю картину», що нібито замінює собою вимогу мати відеодоказ. Але згідно з внутрішніми правилами адміністрації, кожен адміністратор зобов’язаний мати відеодоказ порушення та зберігати його протягом 7 днів. У даному випадку ця вимога була повністю проігнорована, і ситуацію фактично списали на "бачив сам".

За підсумком цієї скарги адміністратор не отримав жодного дисциплінарного покарання у вигляді догани чи аналогічного стягнення — лише зняття 300 адмінкоінів (що можна перевірити в телеграм-каналі адміністрації).

Інша скарга.
Коментувати її навіть важко, адже мова про випадок, де ЗГА не знає які бувають види багоюзу — що вже саме по собі викликає питання.

Щодо іншого порушення, а саме образи адміністрації, — тут я визнаю провину. Але хочу пояснити обставини. Коли під час звичайної гри ти відчуваєш постійний нагляд з боку адміністратора, а ЗГА відверто покриває його дії, виникає емоційне напруження, яке інколи важко стримати.

З огляду на заборону поширення адмін. інформації в публічному доступі, я не можу детальніше розписати деякі моменти. Саме тому прошу можливості поспілкуватися з керівником сервера у голосовому зв’язку. Мені важливо:

1. надати повний контекст ситуацій, які не можна описати тут;
  2. вислухати позицію керівництва;
  3. зрозуміти, наскільки реально оскаржити це покарання.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): надав все вище
5. Дата порушення: 10.05.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі