Розглянуто "Амністія" для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
124
Реакції
92
Бали
376
1. Ваш нікнейм: Григорій Бандаренко
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Косик (колишній ЗГС Держ)
3. Суть скарги:

18.07.2026 колишній ЗГС Держ Андрій Косик видав мені покарання у вигляді Warn та ЗЧС Держ на 60 днів за «NonRP Держ». Ситуація виникла під час виконання мною обов'язків приватного адвоката, коли співробітник СБУ категорично відмовився допускати мене до затриманого через банальну описку в одній літері в Реєстрі адвокатів на форумі (Бандаренко / Бондаренко). Намагаючись захистити конституційне право клієнта на захист від незаконного арешту без адвоката, я діяв емоційно та вивів його з місця події.

Хочу одразу підкреслити, що я не намагаюся повністю зняти з себе відповідальність. Я усвідомлюю, що обраний спосіб виведення клієнта був некоректним і мені варто було діяти виключно через Прокуратуру та скарги на форумі. Проте прошу врахувати, що сам адміністратор у своєму вердикті підтвердив виправлення помилки в реєстрі, тобто фактично я мав повне право надавати правову допомогу як офіційний адвокат.

На сьогодні з моменту видачі ЗЧС минув уже цілий місяць це більше половини від 60 денного терміну, який я сумлінно відбув. За цей час склад керівництва державних організацій повністю змінився. Я дійсно дорожу своєю репутацією, маю високий рівень адвоката та щире бажання надалі розвивати правову систему на 01 сервері.

Зважаючи на вищевказане, щиро прошу Головну Адміністрацію скористатися приміткою до правил розгляду скарг, піти мені назустріч та надати амністію достроково зняти або скоротити залишок терміну перебування в ЗЧС державних організацій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): "Скарга" "Таблиця"
5. Дата порушення: 18.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,518
Реакції
630
Бали
409
Вітаю

Термін ЗЧС було змінено. У разі повторного порушення можливість оскарження буде відсутня.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі