Cергій Рамон
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Сер 2026
- Дописи
- 3
- Реакції
- 0
- Бали
- 3
1. Ваш нікнейм: Сергій Рамон
2. Нікнейм адміністратора: Для ГС/ЗГС держ
3. Суть скарги:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: за все время
2. Нікнейм адміністратора: Для ГС/ЗГС держ
3. Суть скарги:
Прошу надати мені шанс відновити довіру та повернутися на 11–12 ранг. Я розумію, що завдав чимало незручностей адміністрації та своїми діями втратив її довіру.
Проте прошу надати мені ще один шанс — спочатку повернутися на 9–10 ранг, де я зможу довести своїми діями, що зробив висновки та готовий виправитися. Після цього, за рішенням адміністрації, прошу розглянути можливість відновлення моєї довіри та підвищення до 11–12 рангу.
Готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків, дотримуватися всіх вимог адміністрації та поступово доводити, що я справді заслуговую на цей шанс. Буду вдячний за розгляд мого прохання.
Проте прошу надати мені ще один шанс — спочатку повернутися на 9–10 ранг, де я зможу довести своїми діями, що зробив висновки та готовий виправитися. Після цього, за рішенням адміністрації, прошу розглянути можливість відновлення моєї довіри та підвищення до 11–12 рангу.
Готовий відповідально ставитися до своїх обов’язків, дотримуватися всіх вимог адміністрації та поступово доводити, що я справді заслуговую на цей шанс. Буду вдячний за розгляд мого прохання.
5. Дата порушення: за все время