- Нікнейм адміністратора: ЗГА/ГА/Керівництво
- Особистий нікнейм: Павло Шухевич, Амірі Ярмоленко, Олександр Набанов, Сергій Петрович
- Суть скарги:
Вітаю, шановна головна адміністрація/керівництво!
Нещодавно сталася прикра ситуація, мене та гравців з мого клану було заблокувано на 10-12 днів за порушення правила проєкту 6.38 - використання багоюзу.
Я та мої колеги, щиро визнаємо свою провину та всю серйозність нашого порушення, яке ми скоїли не обдумавши про подальші наслідки.
Ознайомившись з історією покарань, кожного з учасників, які отримали покарання, подібне порушення (багоюз), нами отримувалось досить давно, а дехто й взагалі не отримував, за це покарання. Нам було видано максимальний термін покарання за дане порушення, з чим ми згідні, так як, розуміємо всю серйозність порушення й зобов'язуємось в подальшому, не нехтувати правилами проєкту. Від себе додам, що як лідер клану, зобов'язуюсь, серйозніше слідкувати за такими діями, від себе та учасників клану й самому не подавати поганого прикладу. Я розумію, що використання даного порушення, було зовсім не правильним, з моєї сторони, як лідера клану, що більше не повториться, як від мене, та моїх колег!
Завтра в нашого клану відбудеться Битва за Картель, де мені та моїм колегам, потрібно буде взяти участь, і мені у підготовці учасників битви, а через блокування, я не маю даної можливості це зробити...
Попрошу, також врахувати, що через відсутність мене, як лідера клану, клан не здатний проявляти відповідний актив, як для топ 1 клану, (який знаходиться на картелі), по активності на сервері.
Чотири дні блокування ми вже відбули та зробили висновки, щодо свого вчинку. Урок для себе, ми вже засвоїли, тим що з общака клану було знято 300 мільйонів.
Прохання об'єктивно та з розумінням віднестися до даної амністії і зменшити термін нашого покарання!
Надіюся на ваше об'єктивне та розсудливе рішення!
З повагою Павло Шухевич, Амірі Ярмоленко, Олександр Набанов, Сергій Петрович. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
- Дата походження: 15.11
Останнє редагування: