Оскаржено Амністія, оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
615
Реакції
668
Бали
153
1. Сервер у діскорді: 03, 04, 02, 01, 06
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): ownvayb
4. Суть скарги: отримав бан за p.9 "Вихваляння і висвітлення в позитивному світлі нацизм, фашизм, рашизм, реваншизм, геноцид, расизм, тощо." Отримав бан по цій причині, але з моєї стороні не було ненависті по національній приналежності або щось з вище перечисленого, максимум що було, то, можливо,(не пам'таю чи таке точно було) я вжив слов "хач", яке вважається расиським, але я це зробив без мети образити когось на расовій основі або націальній приналежності, також без проявлення ненависті на расовій основі, просто вжив як звичайне лайливе слово. Перепрошую за свою поведінку та хочу, щоб мені надали адміністію, тому що Діскорд UG-це продовження гри, яке потрібне для комунікацїі з гравцями і без нього бажання грати набагато менше, тому що там можна дуже весело провести час з іншими гравцями, обсудити деякі події і тд. Також вважаю, що дане покарання завелике та не факт, що воно влучно відноситься до ситуації, яка склалась в чаті.
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 11.04

Останнє редагування:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю.блокування було знято.
На майбутнє прохання думати перед тим,як щось говорите або пробуєте когось принизити фото з дурними підписами.
В майбутньому оскарження буде ускладнене або неможливе (залежить від ситуації).

Оскаржено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі