Відмовлено Амністія №2 <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Toksichnaya

Козак
Реєстрування
18 Гру 2025
Дописи
15
Реакції
15
Бали
8
1. 93478
2. Вікторія Кизима
3. Вітаю, на попереднє моє прохання про розбан https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Амністія-3.415931/ - тут, була надана відповідь :
Акаунт лишається в блокуванні
Оскільки пройшло вже більше 4 місяців
- так я розумію що прошло більше 4 місяців, але не розумію взагалі причини блокування мого акаунту ?! прошло більше 4 місяців але діло в тому що коли мені видали цей бан "до оскарження на форумі" я майже відразу писала це оскарження на форум тут: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бан-ні-за-що.366803/
де мені надали відповідь: Напишіть в особисті повідомлення Діскорду sergoooo444
1782381063833.png

що я і зробила майже відразу але це суті ніяк не змінило так само як і не дало розуміння взагалі за що, чьому, з цього висновок що забанили через те що пан Серго хотів почути мене в войсі ?!
в мене є проблеми з мовленням, є мовні бар"єри і саме через це в мене нема мікрофона на ПК який мені впринципі і не потрібен через те що в реальному житті в мене є проблема я вже сказала з чим, так я б могла зайти з телефону але... але.... через це є куча комплексів та небажання щоб взагалі люди мене чули та сміялись бо я не така як всі, і багато другого з чим краще не стикатись нікому( - і тут через це приходиться так принижуватись на всю аудиторію ?! фу, якщо чесно то після такого і бажання пропало грати на цьому проекті тому-що керівний склад видає блокування взагалі ні за що, а гравцям потрібно потім кланятись та на колінах повзать... і потім на оскарження відповідають щось по типу як відповіли мені.... фу...
напевно нище тільки плінтус...
а висновки робіть самі.
4. вставляла посилання в описі вище
5.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Зв'яжіться зі мною у телеграмі - @HO_uagta

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі