Ake11la_Krey
Шановний гравець
- Реєстрування
- 10 Вер 2025
- Дописи
- 49
- Реакції
- 38
- Бали
- 23
1. Discord сервер(-и): 03 сервер
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: kuzya0991
4. Суть звернення:Сьогодні о 16:47 годині прийшло повідомлення про блокування мого акаунту на 2 доби , за порушення правил серверу,а саме п.7.
В свій захист маю зазначити що порушення з мого боку не було,тільки відповіді на повідомлення у свою адресу такою формою якою приходило мені,але перефразовано за моїм рішенням. Намірів провокувати з мого боку не було,тільки висказування думки по відношенню до деяких осіб.які в свою чергу намагалися спровокувати мене на конфлікт,саме декілька з них хто зплутав мене з зовсім іншою людиною.
Зі свого боку критичних порушень не признаю.
Прошу видати амністію.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 12.04.2026
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: kuzya0991
4. Суть звернення:Сьогодні о 16:47 годині прийшло повідомлення про блокування мого акаунту на 2 доби , за порушення правил серверу,а саме п.7.
В свій захист маю зазначити що порушення з мого боку не було,тільки відповіді на повідомлення у свою адресу такою формою якою приходило мені,але перефразовано за моїм рішенням. Намірів провокувати з мого боку не було,тільки висказування думки по відношенню до деяких осіб.які в свою чергу намагалися спровокувати мене на конфлікт,саме декілька з них хто зплутав мене з зовсім іншою людиною.
Зі свого боку критичних порушень не признаю.
Прошу видати амністію.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання 12.04.2026