Розглянуто Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніка Мірошниченко

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Весь адмін склад
Особистий нікнейм:Ніка Мірошніченко
Суть скарги: шановні найкращі адміністратори Я дуже задоволена що розбанять всі акаунти тому що якось коли тільки починала грати на 04 сервері найкращі адміністратори вибачте що я грала с читами і розбаньте по айпи будь ласка більше я так не буду я вас дуже сильно люблю і більше такого не повториця Я коли почув новини що розбанять через прем'єру ну коли почула прем'єру і там почула що розбанять я була на сьомому небі від щастя тому якщо можете надати відповідь на цю скаргу чи зараз розбанять чи коли буде оновлення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Вкладення

• Screenshot_2024-06-08_20-22-44.png
    Screenshot_2024-06-08_20-22-44.png
    1.1 Mб · Перегляди: 65

Ніка Мірошниченко

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
13
Реакції
2
Бали
6
Нікнейм адміністратора:Весь адмін склад
Особистий нікнейм:Ніка Мірошніченко
Суть скарги: шановні найкращі адміністратори Я дуже задоволена що розбанять всі акаунти тому що якось коли тільки починала грати на 04 сервері найкращі адміністратори вибачте що я грала с читами і розбаньте по айпи будь ласка більше я так не буду я вас дуже сильно люблю і більше такого не повториця Я коли почув новини що розбанять через прем'єру ну коли почула прем'єру і там почула що розбанять я була на сьомому небі від щастя тому якщо можете надати відповідь на цю скаргу чи зараз розбанять чи коли буде оновлення
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
не Ніка Мірошніченко а Ніка Офнарайдер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі