Denys_Tkach
Новий гравець
- Реєстрування
- 6 Сер 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
1. Ім’я у грі Денис Ткачук
2. Ваш Discord denystkach.
3. Причина блокування:
Образа гравців
4. Ким і коли видано бан (якщо відомо) -
Напишіть ім’я адміністратора та дату видачі
06.08.2025
5. Ваша версія ситуації:
Мене вбили інші гравці. Після цього я знайшов одного з них у грі та емоційно зірвався: накричав і образив. Розумію, що це було неправильно і не відповідає RP-правилам.
6. Причина подання на амністію:
Я усвідомив свою помилку, готовий вибачитись перед тим гравцем та обіцяю більше не порушувати правила. Прошу дати мені другий шанс. Готовий дотримуватись правил спільноти й поводити себе відповідно.
7. Чи готові ви дотримуватись правил у майбутньому?
Так, повністю готовий.
8. Ваше вибачення (для постраждалого гравця):
Вибачаюсь перед гравцем, якого образив. Мене переповнили емоції після ситуації, але це не виправдовує мою поведінку. Більше такого не повториться.
📝 Прохання розглянути мою заяву та дати можливість повернутись до гри. Дякую за розуміння.
2. Ваш Discord denystkach.
3. Причина блокування:
Образа гравців
4. Ким і коли видано бан (якщо відомо) -
Напишіть ім’я адміністратора та дату видачі
06.08.2025
5. Ваша версія ситуації:
Мене вбили інші гравці. Після цього я знайшов одного з них у грі та емоційно зірвався: накричав і образив. Розумію, що це було неправильно і не відповідає RP-правилам.
6. Причина подання на амністію:
Я усвідомив свою помилку, готовий вибачитись перед тим гравцем та обіцяю більше не порушувати правила. Прошу дати мені другий шанс. Готовий дотримуватись правил спільноти й поводити себе відповідно.
7. Чи готові ви дотримуватись правил у майбутньому?
Так, повністю готовий.
8. Ваше вибачення (для постраждалого гравця):
Вибачаюсь перед гравцем, якого образив. Мене переповнили емоції після ситуації, але це не виправдовує мою поведінку. Більше такого не повториться.
📝 Прохання розглянути мою заяву та дати можливість повернутись до гри. Дякую за розуміння.