Відмовлено Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Борман

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
24
Реакції
51
Бали
16
1.Особистий нікнейм:Мартіні Такт, Саня Борман
2.Суть теми: Я гравець 01 сервера люди мене знають під ніком Саня Борман та Мартіні Такт наразі я знаходжусь в бані по лаунчері Саня Борман був забанений ще 4 листопада 2024 року та на Мартіні Такт 17 грудня 2024року за цей долі не малий час я зрозумів всі свої помилки та переконую вас що такого більше небуде ніколи хочу попросити вас вибачити мене та розблокувати мій лаунчер щоб я міг створити новий акауннт та грати з чистого листа прошу вас надати мені ще один шанс я вас переконую що за рік часу я зрозумів всі свої помилки та виправився та хочу надалі грати в цю прекрасну гру після мого бану зі мною пішли дуже багато чоловік які також вернуться якщо мене розбанять ми будемо робити все для того щоб проект розвивався в кращу сторону будемо допомагати новачкам та робити все для проекта прошу вас ще раз вибачити мене та зрозуміти те що за рік часу люди змінються також і я змінився в кращу сторони.
Надіюсь на ваше розуміння.
3.Доказ видачі покарання: -
4.Дата\Час: 18.11.2025

Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
19
Реакції
18
Бали
6
Я вважаю що кожна людина має право на 2 шанс і також кожна дитина та усвідомлена людина має змогу змінюватись та розвиватись в суспільстві я знайомий з цією людиною з впевненістю можу сказати це повністю адекватна людина якщо він повернеться в гру повернеться ще багато гравців я не думаю що вам дуже тяжко дати 2 шанс та термін за який він повинен почати свою гру з чистого листа як звичайний гравець ,ми всі українці та йдемо лише до перемоги ,Слава Україні

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю!

Перевіривши усю інформацію, виношу вердикт: в оскаржені відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі