Розглянуто Амністія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
78
Бали
48
Вік
25
1. Ваш нікнейм: Максим Санчоуз (наразі Максим Гамбіно)
2. Нікнейм адміністратора: невідомо
3. Суть скарги:
Шановна адміністрації. Прошу вас із щирим проханням переглянути моє перманентне блокування, яке було видано за образу проєкту. Минуло вже понад п’ять місяців із моменту покарання, і за цей час я повністю усвідомив неправомірність своїх дій. Я щиро шкодую, що дозволив собі подібну ситуацію, та визнаю, що адміністрація діяла правильно до покарання. За час блокування я повністю зрозумів свої дії і ситуацію, і зрозумів, що я був не правий. Моє ставлення до проєкту повністю змінилося, тепер я усвідомлення кожну свою незроблену та зроблену дію. Також хочу зазначити, що я активно проявив себе на посаді Заступника. Після того, як мене призначили на посаду Заступника, я намагався максимально та грамотно виконувати обов’язки, показати себе як вірного та комунікабельного працівника фракції. За весь період моєї діяльності не було серйозних покарань чи конфліктів, і я завжди старався діяти грамотно та розсудливо. Прошу врахувати цю історію. Я поважаю правила проекту і повністю несу відповідальність за покарання, допущені раніше. Якщо мені буде надано другий шанс, я гарантую комунікабельність та адекватність до всіх дій, дотримання всіх правил. Щиро прошу надати мені амністію.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 28.06.2025

Вкладення

• Screenshot_20251128_112349_Telegram.jpg
    Screenshot_20251128_112349_Telegram.jpg
    623.1 Кб · Перегляди: 54
Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі