Розглянуто Амірі Ярмоленко / Порушення правил нападу на вч

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Компани Прада

Компанюшка<3
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
22
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Амірі Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм: Тьома Притонов
  3. Суть скарги: Розстріляв без жодних попереджень .
  4. Докази (скріншот/відео): клац
  5. Дата порушення: 20.01.2024 ; 01:15

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Вітаю шановний гравець. Почнемо по черзі.

Спочатку зазначу перший факт, в проміжку часу від приблизно від 11 до 2 ночі на В.Ч постійно траплялися напади, також були постійні суперечки в червоній зоні В.Ч.

По-друге: на вашому відео чітко не видно повної картинки, все виглядає дуже наїграно, ви просто підїзжаєте, і просто бігаєте по червоній зоні, в якій вам категорично заборонено знаходитись, як видно на вашому ж відео, довгий час по вам не відкривали вогонь, вогонь було відкрито коли почався напад на В.Ч, тобто перелаз через забор, після чого було відкрито вогонь по всім, хто знаходився в цій області.
і скоріш за все ви скажете що ви такий безобідний і нехотіли ні на кого нападати взагалі, тому надаю ось цей цікавий матеріал, який підтвреджує те, що ви так само робили у останній час напади на В.Ч, так як скін ви не змінювали, по ньому вас було опізнано також. Я мав повне право відкривати за зазначеними факторами вище вогонь, також, надаю фрапс як це виглядало від мого обличча, що вогонь був відкрит сами при нападі, при нападі не потрібні попередження для відкриття вогню. (тик)

Також додам, що за правилами напад повинен відбуватись від 3 осіб, за забор перелізло тільки 2, при цьому ви так само бігали поруч, тому також складується враження що ви були разом з ними, до цього ж, на вашему відео відстутній звук, хоча запис йде через GeforceExperience, відповідно, звук був знят з відео навмисно, якщо вам нема чого приховувати, наприклад розмов з цими людьми в ДС, то чому ви прибрали звук?
Як я вже зазначив, ви бігали там всі разом, тому звісно логічно складалось враження що ви разом будете атакувати, коли почалась атака - вас було вбито, до того ж ви нападали до цього.

Я як бієць ЗСУ маю повне право в такий ситуації знешкоджувати нападаючих. Не бачу порушень зі своєї сторони.

До того ж, взявши до уваги ваш відео матеріал, складається враження що ви навмисно зливаєте наприклад мене як співпрацівника, ви провокуєте тим що знаходитесь в червоній зоні, в якій вам заборонено бути, до того ж секторі де триває напад, і ви крутитесь біля них, до цього самі нападавши в цьому скіні, і щось кажете за DM? Дуже смішно. Виглядає як злив з провокацією.

Останнє редагування:

Компани Прада

Компанюшка<3
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
22
Бали
21
Мені взагалі начхачи що ви там собі думаєте , по правилам нападу на вч ви повинні дати мені 3 попередження , 1 попередження якщо зі зброєю. Я зброю не діставав і до паркану не підходив , у мене кд між нападами були приблизно 1 годину!

Компани Прада

Компанюшка<3
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
22
Бали
21
Звук я зняв тому що я спілкувався з людиною в дс і не хотів щоб це чули інші люди!
Якщо адміністратор запросить звук я надам!

Компани Прада

Компанюшка<3
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
22
Бали
21
Яка різниця чи це провокація чи ні! Правила є правила

Компани Прада

Компанюшка<3
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
31
Реакції
22
Бали
21
І коли по мені відкрили вогонь , я навіть не
супротивлявся!

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Яка різниця чи це провокація чи ні! Правила є правила
По перше до паркану Ви підїхали, та ходили під забором, провакували, знючи що тривають напади, після початку нападу було вбито ї вас, так як Ви знахоидилсь там же же ї нападники, та нападали пів години тому, Ви наміренно включили фрапс та приїхали під забор, після чого навмисно очікували Поки вас вб'ють, знаючи що триває код-2/код-3

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,673
Реакції
1,290
Бали
253
Вітаю, гравцю буде видане покарання Амірі Ярмоленко - jail 60 Порушення правил нападу на ВЧ, також гравці такі як: Гліб Невідомий 173369, Данило Судів 173404 - jail 60 Порушення правил нападу на ВЧ, вони отримують покарання за те що напали двоє, як ви кажете, що ви не нападали, тому вам не давали попередження і вбили, за що бієць отримає покарання.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі